Reality 18. marts 2021

Elvira Pitzner scorer kassen: Huset er solgt

Det nye liv i Dubai kan nu endeligt begynde fuldstændig for Elvira Pitzner, som har fået solgt sit hus i Danmark. Salget indbringer diamantdatteren et stort millionbeløb.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Luksuslivet i Dubai kan nu blive endnu sødere for Elvira Pitzner, som helt sikkert smiler en hel del, når hun kigger på sin konto for tiden.

Den shitstorm-ramte diamantdatter har nemlig fået solgt sit hus i Kokkedal og scoret sig en milliongevinst på det. Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen skriver, at den blonde tv-kendis købte huset 2.095.000 kroner tilbage i 2019.

Efter blot en uge på salgslisten var der jackpot for Elvira, som har solgt sit nyrenoverede hus for 3.995.000 kroner ifølge Ekstra Bladet.

Dermed scorer Pitzner-datteren altså næsten to millioner kroner på huset på under to år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Elvira smiler ekstra stort for tiden (Foto: Mikael Rieck)

På både Instagram og i hendes eget program "Bare Elvira" har man kunne følge med i hele processen omkring huset.

Den kritiserede og rejselystne skærmtrold har lagt enormt meget tid i at få totalrenoveret huset i præcis den stil, hun ville have. Hun nåede bare aldrig rigtig at bo i det.

For da Elvira - eller rettere sagt en ekskæreste og flere håndværkere - var stort set færdige med at istandsætte drømmehuset, ville diamantdatteren noget andet.

Efter en gigantisk shitstorm, hvor Elvira fik kritik for at rejse til Dubai under en pandemi med blodrøde rejsevejledninger, vendte hun på en tallerken.

Nu ville hun flytte permanent til Dubai, og det har hun nu gjort. Trods endnu mere rejseforvirring har Elvira flyttet sine ting til ørkenstaten, hvor hun nu nyder livet med kæresten Milad.

Sponsoreret indhold