Reality9. september 2022

Elvira Pitzner gør det igen: Skjuler kæresten

De har været kærester i halvandet år, men alligevel holder Elvira Pitzner sin kærlighed Milad Saadati skjult fra pressen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se hele interviewet her.
 Video: Aller Media

Nej, desværre.

Det var beskeden fra Elvira Pitzner til pressen, da hun blev spurgt, om kæresten Milad Saadati ikke ville stille op til et billede med hende på den røde løber.

Elvira, Thalia og Ophelia er alle mødt op for at støtte mor Katerina, som i dag går på gulvet for første gang i "Vild med dans".

Og med var altså også diamantdronningens i øjeblikket eneste svigersøn, Milad. Men ligesom til Zulu Comedy Galla i sidste uge, stillede han ikke op til et billede med Elvira på den røde løber.

- Nu er det jo os, der kommer her for at støtte mor, forsvarede Ophelia sin søster, da hun blev spurgt, hvorfor han ikke stiller op til et billede.

Men Elvira kunne også godt selv svare fra sig.

- Han betyder alt for mig, men han er ikke så glad for at være i rampelyset. Han er privat, forklarede Elvira.

Altså Elvira, som har 412.000 følgere og i dette sekund har to forskellige tv-kanaler, som hver laver et program om hende og familiens liv. Så ét spørgsmål pressede sig på.

- Er det så ikke en dårlig idé at være kærester med Elvira Pitzner?

- Jo, er det ikke rigtigt? Ej jeg synes faktisk det fungerer meget fint, svarede Elvira med et smil.

Der er dog nogle steder, hvor Elvira gerne deler ud af Milad.

- Jeg deler ham jo også i ny og næ på min Instagram, men jeg kan mærke, jo ældre jeg er blevet, at jeg godt kan lide at holde nogle ting private. Ikke fordi der er noget i det, men det er bare rart at have noget privatliv.

Sponsoreret indhold