Reality23. august 2022

Elvira Pitzner går ikke længere i byen: Kæresten Milad styrer showet

Ifølge den 25-årige diamantdatter har hun skåret gevaldigt ned på festerne
Ifølge søsteren bliver Elvira Pitzner holdt i kort snor af kæresten Milad
 Foto: Mikael Rieck

Den nye reportageserie “Pitzner Sisters”, hvor Elvira og Thalia Pitzner har hovedrollerne, lover blandt andet seerne, at de kommer helt tæt på søskendeforholdet mellem de to diamantdøtre.

I det nyeste afsnit af “Pitzner Sisters” får seerne da også indblik i de ellers tætte søstres indbyrdes konkurrence, når de eksempelvis taler om ikke at ville være “den tykke søster”.

Men også små drillerier og stikpiller serveret på en måde, som kun søskende kan, er på tapetet i den nye serie med Elvira og Thalia.

– Det er, fordi du har haft en muslimsk kæreste, som har holdt dig i kort snor og burka, lyder det fra den ældste diamantdatter, da Elvira Pitzner forklarer, hvorfor hun i en lang periode ikke har festet.

Elvira er ikke umiddelbart tilfreds med søsterens betragtning og afviser, at det er kæresten Milad, der er årsag til fraværet af fest og dans.

– Jo, for du ved, du får problemer lige så snart, du bevæger dig ud – så kommer stødhalsbåndet, driller Thalia.

Elvira, der netop har købt sommerhus i Danmark, bor til dagligt i ørkenstaten Dubai sammen med kæresten Milad.

Da SE og HØR mødte hende til årets Smukfest i Skanderborg afviste hun fremtidige planer om at flytte hjem til Danmark. Til gengæld er hun ovenud lykkelig for sin 100 kvadratmeter store Dronningmølle-herlighed i fædrelandet:

– Jeg kan godt lide at have et hjem i Danmark. Jeg elsker Danmark, det er jo mit hjemland. Jeg er glad for at bo ude, men jeg er også glad for at have et hjem her, så jeg kan være her om sommeren og være i Dubai om vinteren, fortalte diamantdatteren.

“Pitzner Sisters” kan streames på Discovery+ og vises desuden på Kanal 4 fra den 21. september.

Se videoen, hvor Thalia påstår, at Milad holder Elvira i ganske kort snor, nedenfor.

Sponsoreret indhold