Reality7. maj 2024

Elvira Pitzner forklarer: Derfor var mor og søstre ikke med til forlovelsesfest

Ifølge den gravide diamantdatter var det udelukkende praktik, der gjorde, at hendes mor og søstre ikke kunne deltage i hendes og Mortada Haddads forlovelsesfest
De glimrede med deres fravær til forlovelsesfesten, men Elvira Pitzner forsikrer om, at hendes mor og søstre naturligvis dukker op til brylluppet.
De glimrede med deres fravær til forlovelsesfesten, men Elvira Pitzner forsikrer om, at hendes mor og søstre naturligvis dukker op til brylluppet.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Mor i krig med Mortada: Bryllups- og babydrama hos Pitzner

Lykken var nærmest fuldendt, da Elvira Pitzner og Mortada Haddad sidste måned kunne fejre både forlovelse og familieforøgelse.

Men faste seere af "Diamantfamilien" havde nok bemærket, at hverken Katerina, Thalia eller Ophelia Pitzner deltog i festlighederne, og det har fået mange til at spekulere i, om stemningen i Pitzner-familien nærmer sig frysepunktet som følge af Elviras forhold, der virker til at have turbofart.

Men i en spørgerunde på sin Instagram story forsikrer Elvira sine følgere om, at der på ingen måde er dårlig stemning i TV 2-klanen.

En nysgerrig følger spørger, om Katerina er utilfreds med situationen, hvortil Elvira svarer:

– Nej, slet ikke. Tværtimod glæder hun sig!

Svært at koordinere

En anden følger tillader sig at spørge: Er det ikke svært, at dine søskende og mor ikke er til stede til jeres forlovelse/baby?

Og her forsikrer 26-årige Elvira altså om, at alt skam er i den skønneste orden:

– Gender reveal var kun for nogle veninder, indleder hun og fortsætter:

– Angående forlovelse var det virkelig ærgerligt, men det er svært at koordinere med to familier, når min jo bor i to forskellige lande, og den ene har 11 heste og tre hunde. Men der kommer jo et bryllup en dag, forklarer hun.

Familien Pitzner har da også rigeligt med tid til at koordinere kalendere. Under sin spørgerunde afslører Elvira, at brylluppet først kommer til at være i 2025.

Sponsoreret indhold