Reality16. marts 2023

Elvira Pitzner dybt rystet: Udsat for indbrud

Heldigvis er Elviras elskede hunde i god behold
Noget tyder på, at tyvene er kommet af sted med tyvekoster af ret så høj værdi.
Noget tyder på, at tyvene er kommet af sted med tyvekoster af ret så høj værdi.
 Foto: Lars H. Laursen

Der er ingen tvivl om, at det er en ganske chokeret diamantdatter, der i en story på Instagram fortæller sine mere end 400.000 følgere om det indbrud, hun forleden havde i sin bil.

Der var nemlig ikke så lidt, der blev snuppet fra bilens bagagerum – blandt andet dyre tasker og tøj, lyder det fra Elvira:

– Fik i går aftes stjålet i bagagerummet fra Porschen, vores LV-kuffert (kuffert af mærket Louis Vuitton, red.) og min LV-dufflebag samt ALT min makeup og nyt tøj, beretter Elvira Pitzner i begyndelsen af sin story, inden hun forklarer sine følgere, at de endelig ikke skal tro, at man kan have sine ting i fred, selv om ens bil er låst.

Den garvede tv-kendis er naturligvis lettet over, at hendes elskede hunde ikke kom noget til.

De befandt sig nemlig i bilen, der holdt parkeret i hovedstaden, da tyvene slog til og løb af sted med fangsten fra bagagerummet:

– Mine hunde lå i bilen, mens jeg var væk kortvarigt. Tør slet ikke at tænke på, hvis de var blevet stjålet, lyder det videre fra Elvira, inden hun kommer med en helt særlig pointe:

– Mit budskab er, at selv om din bil er låst, så efterlad for Guds skyld ikke noget, som du ikke kan holde ud blev stjålet.

Andre værdigenstande som pas, pung og computer løb tyveknægtene heldigvis ikke med.

SE og HØR har forsøgt at række ud til Elvira Pitzner, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold