Reality 14. april 2021

Elvira Pitzner bryder fuldstændig sammen: - Jeg er blevet skadet

Selv om det kan se sådan ud på de sociale medier, er livet ikke altid nemt for Elvira Pitzner. Diamantdatteren bryder her fuldstændig sammen i gråd
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tårerne pibler ned ad kinderne på Elvira Pitzner, mens hun sidder sammen med sin mor, Katerina Pitzner.

Mor og datter er i det nyeste afsnit af "Bare Elvira" sjældent følsomme og ærligt. Noget, man ikke ser særlig tit i Discovery+-serien.

Her krænger Elvira sit hjerte fuldstændigt ud over for sin mor. Det kommer i kølvandet på bruddet med ekskæresten Kasper Rylander og en masse bøvl med renovering af hus og modvinde på de sociale medier.

- I virkeligheden, i mit liv, så ved jeg overhovedet ikke, hvad jeg laver. Jeg bliver lidt skræmt over mig selv, fordi sådan plejede jeg ikke at være. Jeg ændrede mig, siger Elvira, som med det samme får opmuntrende ord fra mor:

- Måske er det ikke så slemt at ændre sig. Måske er du i gang med at blive en version 2.0 af Elvira. Du er ved at blive voksen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Peter Grosen

Livet er bestemt ikke en dans på roser for Elvira (Foto: Peter Grosen)

Herefter bliver det endnu mere sårbart og ærligt fra Elvira, som virkelig krænger sit hjerte ud for rullende kamera.

- Jeg føler, at jeg er blevet skadet. Jeg føler, jeg er er blevet kold. Det kan jeg ikke lide at være, siger hun og fortsætter:

- Jeg troede ikke, man kunne være ked af det så længe og så over så mange ting, man ikke kan styre.

Elvira ved godt, at det på hendes sociale medier ser ud som om, at hun lever lykkeligt i rigdom og luksus. Men det er i ikke alt.

- Det er ikke det, der gør dig glad, og det fatter folk ikke, når de skriver lede ting til en, hvis man åbner op. Folk tror vitterligt, de kan skrive hvad som helst til en på nettet, slår Elvira fast.

Se klippet her:

Sponsoreret indhold