Reality31. august 2020

Elvira Pitzner afslører: Sådan opdagede hun ekskærestens utroskab

I foråret bekræftede den 23-årige diamantdatter, at det var utroskab, der var årsag til bruddet mellem hende og ekskæresten Marc Skovsbøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elvira_-_utro.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I øjeblikket er både Elvira Pitzner og i særdeleshed hendes kærlighed i den grad i mediernes søgelys.

Dels skyldes det diamantdatterens optræden i realityprogrammet ”Bare Elvira”, hvor Pitzner selvsagt har hovedrollen, og dels skyldes det, at Elvira på blot et halvt år har erhvervet sig hele to ekskærester.

I nyeste afsnit af det populære Dplay-program kan seere af den blonde tv-personlighed, således høre deres store idol tage ekskæresten i at være hende utro:

- Han kommer hjem fra byen om natten, og så ligger telefonen med flash på. Og han var så beruset, at han bare faldt i søvn, forklarer Elvira om ekskæresten Marc Skovsbøg.

- Og så ville jeg slukke flashen, og så er telefonen ikke låst. Den er inde på en besked med en anden kvinde, som hvor jeg så tænkte ”nå, hvem er det, det var da mærkeligt”. Så scrollede jeg bare lidt op, og så kunne jeg bare læse alle muligt ting som går helt tilbage fra sådan et halvt år tilbage, forklarer Pitzner videre om episoden, hvor hun altså fik mere end bare et kig til ekskærestens beskeder.

Den smukke diamantdatter understreger desuden, at der langt fra var tale om uskyldige beskeder på Marc Skovsbøgs telefon:

- Altså, beskederne de er jo fysisk beskrivende, altså … Hvad der er sket, hvad der er foregået. Du kan ikke tolke beskederne på en anden måde, end den måde jeg har tolket det på, forklarer Elvira videre og siger desuden, at hun efterfølgende var i chok.

Artiklen fortsætter under videoen …

Allerede få måneder efter bruddet fra Marc tilbage i januar, kastede Elvira dog sin kærlighed på en ny fyr ved navn Kasper Rylander.

De to har indtil for ganske nylig dannet par - men i midten af juli måned afslørede Elvira selv, efter en del rygter på internettet, at hun atter var single.

Du kan se "Bare Elvira" hver søndag på Dplay.

Sponsoreret indhold