Reality19. januar 2024

Elvira Pitzner afslører: Får fløjet hundene til Dubai

Diamantdatteren Elvira ved ikke, hvornår hun kommer hjem, så nu får hun fløjet hundene til Dubai
Elvira Pitzner og hundene
Elvira Pitzner får snart besøg i Dubai, når hendes to hunde Eddie og Noona, der er af racen chihuahua.
 Foto: Mikael Rieck

Læs også: Elvira Pitzner afslører: Det har hun lavet i Dubai

I et nyt opslag på Elvira Pitzners Instagram afslører Diamantdatteren flere detaljer om sin tid i Dubai. Allerede torsdag brød hun tavsheden, men nu sætter hun flere ord på, hvordan hun har det.

Elvira afslører, at hun i de seneste måneder har gået og tænkt på de vigtige ting i livet, og dem der betyder allermest for hende, og det har fået hende til at tage en drastisk beslutning.

– En af de ting, jeg har savnet allermest ved at være meget alene, har været mine to små hunde, skriver hun i det lange opslag.

– Jeg har aldrig været væk fra dem så længe, og det gør mig ked af at tænke på, at hunde jo ikke lever i helt vildt mange år.

Hun har derfor besluttet, at hundene skal flyves ned til hende i Dubai.

– Med tanke på, at jeg ikke ved, hvor længe jeg skal være her, forklarer hun.

Elvira fortæller ydermere, at det har været en lang proces med meget papirarbejde at få hundene fløjet til Dubai, men at det nu ser ud til at lykkes.

– Nu ser jeg endelig frem til at have dem hos mig igen. Glæden og trygheden mine hunde giver mig, er helt særlig, skriver hun.

Elvira Pitzner har i flere måneder opholdt sig i Dubai, hvor hun er anklaget for utroskab af sin ekskæreste Milad Saadati, der meldte hende til politiet i Dubai.

Siden har hun og hendes familie kæmpet for at få diamantdatteren hjem igen, men med hundene på vej til De Forende Emirater er Elvira Pitzner tilsyneladende ikke på vej hjem foreløbig.

Sponsoreret indhold