Elvira Pitzner åbner op om angst: Svært ved at trække vejret

Man kunne forestille sig, at livet som kendt tv-stjerne og diamantdatter er en dans på roser, men sådan er det ikke altid for Elvira Pitzner.

Det afslører den 23-årige business-woman nu på sin Instagram-profil, hvor hun åbent fortæller om at have angst.

Emnet kommer på banen, da en af Elviras næsten 200.000 følgere spørger ind til, hvordan angst føles for hende.

- Hvis jeg bliver rigtig ked af det eller rigtig stresset/presset, kan jeg gå i panik oppe i mit hoved, fordi jeg ikke kan rumme så mange dårlige følelser på en gang, fordi det gør så ondt, fortæller Elvira ærligt.

Samtidig afslører diamantdattern også, at det rent fysisk påvirker hende, når hun bliver nedtrykt og ramt af angst.

Artiklen fortsætter under billedet...

Udadtil er Elviras liv perfekt, men bag facaden kan det sagtens ramle for den 23-årige forretningskvinde (Foto: Dan Mariegaard)

- Så begynder jeg at få svært ved at trække vejret, og jeg zoner ud og græder. Jeg føler, himlen falder ned i hovedet på mig, forklarer tv-kendissen.

Mange mennesker kan føle sig triste og ensomme, men for Elvira er det ekstra nemt at blive ramt af de mørke tanker. Sker det, så er der kun én ting, der hjælper.

- Jeg føler mig nemt utryg og alene og vil bare gerne hjem og ligge under dynen. Fordi der er trygt, lyder det fra den blonde skønhed.

Heldgvis ved Elvira godt, hvad der frempovekerer hendes angst. Og selv om man ikke altid kan forhindre det, så gør hun et forsøg.

- Jeg tror, det, som trigger det mest, er, når når man ignorerer sine følelser, fordi så ligger de bare og bliver større og større, slutter hun af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close