Reality18. marts 2020

Eks'en raser efter brud: - Nadja har taget det hele

"Paradise Hotel"-godten Nadja Hansen og "Robinson"-fyren Loco Puriya annoncerede for få dage siden, at de er gået fra hinanden. Parret havde ellers lige fundet sig en fælles lejlighed, som Nadja - ifølge Loco - nu har tømt for ting
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171118_tsl_ph_2018_startcast_0138.jpeg
 Foto: Thomas Laursen

Bruddet mellem realitydeltagerne Nadja Hansen og Loco Puriya er langt fra gået smertefrit, ser det ud til.

Det er blot et par dage siden, at "Paradise Hotel"-baben afslørede, at hun og "Robinson"-gutten ikke længere er kærester.

Siden har Nadja været på jagt efter et sted og bo, hvilket hun åbent søgte om på sin Instagram-profil.

I mellemtiden har hun dog boet i den lejlighed, som hun og Loco ellers lige havde fået og indrettet sammen. Men den trænger nok til en ny indretning nu, hvis man skal tro Loco.

- Jeg er i min lejlighed efter en uges tid, hvor Nadja har fået lov til at være her, indtil hun fandt noget at bo i, indleder bokseren en længere monolog på sin Instagram-story.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/image_cont_6be01660333b391e6307a4c422f6e673a05905ff.jpeg
 Foto: Lotta Lemche/TV3

Loco blev kendt, da han medvirkede i 2018-udgaven af "Robinson Ekspeditionen" (Foto: Lotta Lemche/TV3)

Overleveren har boet et andet sted, mens Nadja har været i lejligheden, hvor hun samtidig ledte efter et nyt sted at bo.

- Hun har fundet noget nu, og jeg sagde til hende, at hun bare kunne tage det, hun havde lyst til. Det skulle jeg nok ikke have sagt, griner Loco i videoen og fortsætter:

- Jeg kan se, at hun har rippet hele lejligheden. Hun har taget alt, hvad der var. Hun har endda taget en helt ny lampe, jeg havde købt.

I hans Instagram-story kan man tydeligt mærke, at Loco ikke er helt tilfreds med situationen, selv om han prøver at tage det hele med et smil.

- Det er, hvad det er. Når man giver folk en lillefinger, så tager de hele armen, runder Loco af.

Sponsoreret indhold