Reality7. maj 2023

Efter vildt lapdance-stunt: "FBOY Island"-Jackie opereret

I første omgang troede Jackie, at hans fod var forstuvet. I virkeligheden var han kommet ret så alvorligt til skade
Det gik vist mere end blot en anelse vildt for sig, da "FBOY Island"-kvinderne skulle imponeres.
Det gik vist mere end blot en anelse vildt for sig, da "FBOY Island"-kvinderne skulle imponeres.
 Foto: Dan Mariegaard

Det går ikke ligefrem stille for sig i det nyeste afsnit af ”FBOY Island”.

Her skal fyrene nemlig forsøge at imponere de kærlighedshungrende kvinder, Sina, Therese og Lady, med deres vilde dansemoves.

Og det går det således ikke helt efter planen for Jackie Anker, en af programmets fuck boys, da han bevæger sig ud på dansegulvet:

– Jeg har leget Magic Mike og danset lidt. Det gik ikke så godt, lyder det fra Jackie, da ”FBOY Island”-værten Gyrith Cecilie Ross spørger ind til den ret så iøjnefaldende skinne på foden.

Selv om Jackie kækt forsøger at se uheldet som et bevis på, at han i virkeligheden blot kæmper hårdt for kærligheden, så er situationen så alvorlig, at han skal på hospitalet:

– Jeg går selvfølgelig all in, men så sker det uheldige, at jeg vrikker rundt på foden, forklarer Jackie til SE og HØR og uddyber, at han til en begyndelse var overbevist om, at der blot var tale om en forstuvning.

Det viser sig dog hurtigt, at det står meget værre til, og den efterfølgende dag må Jackie en tur til lægen for at få scannet foden:

– Her finder vi ud af, at ydersiden af foden er brækket midt over, så hele yderknoglen sidder forskudt, forklarer han.

Jackie måtte igennem flere undersøgelser i Den Dominikanske Republik.
Jackie måtte igennem flere undersøgelser i Den Dominikanske Republik.
 Foto: Privat

I første omgang forsøger lægen af skubbe knoglen på plads. Men en efterfølgende scanning viser, at det slet ikke er lykkedes. Derfor må Jackie en tur på operationsbordet:

– Jeg er nødt til at komme på operationsbordet og i fuld narkose. De åbner op og opererer og sætter en metalstang ind igennem knoglen for at holde det sammen.

Scanningsbilledet af Jackies fod viser tydeligt en brækket knogle.
Scanningsbilledet af Jackies fod viser tydeligt en brækket knogle.
 Foto: Privat

Heldigvis er det dog ikke, fordi operationen får konsekvenser for Jackies deltagelse i ”FBOY Island”. Til gengæld må han under resten af optagelserne leve med både en støttestøvle og et par krykker.

Næsten på toppen

Det er nu næsten et år siden, at optagelserne til den danske version af ”FBOY Island” kom i kassen. Alligevel bliver Jackie jævnligt mindet om sit danse-stunt:

– Jeg har været til nogle opfølgninger og tjek ved lægen, og jeg har bøvlet en lille smule med nerveskader i siden af foden, forklarer Jackie og uddyber, at foden er helet fint, men at han sommetider har en sovende fornemmelse i den.

Desværre lyder meldingen fra lægerne på, at han må leve med den sovende fod. Til gengæld har han ikke længere smerter og kan ellers bruge foden som før sit stunt.

Se videoen, hvor fyrene giver den gas med både lapdance og vilde dansemoves.

Sponsoreret indhold