Reality7. december 2020

Efter vild kritik: Nu trækker Türker sig

I hele sidste uge blev den garvede realityfyr Türker Alici i den grad diskuteret i medierne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En gammel sag, hvor Türker Alici kaster en flaske efter sin partner Sarah Dohn i ”Paradise Hotel”, kom i sidste uge atter op til overfladen.

Særligt i Sverige vakte den gamle optagelse opsigt – og nu er der så atter fokus på Türker og den voldelige episode fra Mexico.

Reality Awards har nemlig nomineret realitystjernen til at være årets bedste mandlige realitydeltager. Og den nominering har, selvsagt grundet den voldelige flaskeepisode, fået folk til tasterne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/paradise_hotel_praemiere_054_2sl7465.jpg.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Foto: Søren Lamberth

Og noget tyder på, at det således heller ikke er decideret morsomt at hede Türker Alici lige nu. I hvert fald har han valgt at trække sig fra awardshowet.

Det afslører han med sine mere end 162.000 følgere på Instagram:

- Når ting tager en drejning og at det går udover ens partnere og ens levebrød for noget som jeg ene og alene burde stå til ansvar for, må jeg stå ved det og sige stop, skriver realityfyren blandt i andet i teksten til videoen.

Türker har forretningen Bronuts, som sælger doughnuts, som højst sandsynligt er det, Türker henviser til i opslaget.

Kit Nielsen, arrangør af Reality Awards, har også et par ord at sige om Türkers tilbagetrækning:

- Türker har ønsket at trække sin nominering som årets mandlige realitydeltager ved dette års Reality Awards. Det oplyser han på Instagram.

- Reality Awards blev skabt for at hylde året, der er gået i dansk reality. Awarden tager stor afstand fra vold, og nomineringen skyldtes udelukkende, at Türker lagde sig fladt ned og beklagede, samtidig med at Sarah Dohn efterfølgende forklarede, at hun ikke så det som en voldshandling og opfordrede folk til ikke at dømme ham på baggrund af episoden. Set i lyset af de seneste dages udvikling – og Türkers ønske om at få annulleret sin nominering, er det derfor besluttet, at Türker fjernes fra samtlige kategorier, hvor han også var nomineret.

- For yderligere kommentarer til den omtalte hændelse henvises der til det skriv, der blev lagt på awardens sociale medier søndag aften, og henviser til dette opslag:

Se hele Türkers forklaring på, hvorfor har trækker sig fra Reality Awards i videoen nedenfor:

Sponsoreret indhold