Efter shitstorm: Nu retter Fie Laursen ind

Fie Laursen nægter stadig at undskylde for, at hun i sidste uge valgte at reklamere for sugardating på sin Instagram-profil.

Skandalebloggeren fortæller i et stort interview med SE og HØR, at hun går ind for sugardating, og derfor vil hun ikke undskylde for noget, som hun kan stå inde for.

Heller ikke når snakken falder på Fies mange unge følgere, som altså ligeledes får slynget de mange udfordrende reklamer i hovedet, føler Fie et ansar.

For spørger man den rutinerede tv-tøs, så er hun ikke en rollemodel over for sine mere end 340.000 følgere på Instagram.

- Jeg føler ikke, at jeg er en rollemodel. Jeg føler bare, at jeg er en ung pige, der deler mit liv, mine holdninger, og hvad der sker, fortæller Fie i et stort interview.

Du kan se interviewet i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

Sugardating-shitstormen har ramt Fie hårdt (Foto: Jesper Sunesen)

Alligevel har Fie dog besluttet sig for at lytte til sine mange kritikere, som også tæller kendte danskere som Sofie Linde og Tessa.

Den 23-årige realitydeltager afslører over for SE og HØR, at hun fra nu af ikke længere vil reklamere for sugardating.

Beslutningen er dog ikke taget, fordi Fie har ændret holdning til emnet. Men folks reaktion på det følsomme emne har fået hende til at tage beslutningen om at droppe reklamer for sugardating.

Du kan se interivewet med Fie Laursen i toppen af artiklen!

Her taler hun for første gang ud om skandalen til SE og HØR som det eneste medie.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close