Reality22. januar 2022

Efter to sæsoner: ”The Hills” vender alligevel ikke tilbage

Trods en relativ stor fanskare, så vender realityhittet ”The Hills: New Beginnings” alligevel ikke tilbage med en tredje sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega265220_083.jpg
 Foto: MEGA

Efter endelig at være vendt tilbage til skærmen i 2019, kan det amerikanske medie TMZ onsdag morgen bekræfte, at det officielt er slut for ”The Hills”.

MTV-hittet, der i første omgang løb over skærmen fra 2006 til 2010, vendte ellers tilbage i stor stil til mange fans store begejstring.

Især da stort set alle de tidligere originale stjerner deltog i festlighederne, mens der også kom nye til. Men en tredje sæson kommer nu alligevel ikke til at ske.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega779322_056.jpg
 Foto: MEGA

Seere af MTV-hittet kunne følge med i det fortsat omdiskuterede liv mellem Spencer Pratt og Heidi Montag. Nu må fans nøjes med at følge med i deres liv på de sociale medier. Foto: MEGA

Det skulle realitystjernerne selv havde fået besked om sent i sidste uge.

Derfor er det slut

Ifølge TMZ så er showets nyeste sæson – og alle fremtidige – blevet aflyst hovedsageligt på grund af uenigheder mellem netop stjernerne og produktionen, der angiveligt ønskede at tilføje endnu flere nye og yngre stjerner til folden.

Det var dog ikke alle, der var enige i den beslutning.

Desuden skulle flere af de originale castmedlemmer have haft store problemer med selve genoptagelsen af serien, da den ikke levede op til, hvad MTV havde lovet dem, da de i første omgang blev præsenteret for ideen om, at serien skulle vende tilbage til tv.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megae1517s07qf023_20752.jpg
 Foto: MEGA

Audrina Patridge (th.) og Kristin Cavallari (tv.) var også en del af de to nye sæsoner. Audrina som en fast del af castet, mens Cavallari lavede en række gæstebesøg. Foto: MEGA

For fake til tv

Ligesom ”The Hills” før i tiden dels var præget af virkelige skænderier – men også opdigtede – så skulle det samme have været tilfældet for ”New Beginnings”.

Noget, som flere ikke ønskede at være en del af længere.

Hvad det er for præcise scener eller hændelser, der er opdigtede, vides ikke.

Men Kaitlynn Carter har tidligere gjort det klart, at sæsonafslutningen på den anden sæson, hvor hun giver nyheden om, at hun er gravid til eks’en Brody Jenner, var filmet til lejligheden.

Brody Jenner vidste besked på forhånd.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega593293_080_1.jpg
 Foto: MEGA

Kaitlynn Carter var et af de nyeste skud på stjernestammen. Under den første sæson var hun gift med den velkendte Brody Jenner. Men inden optagelserne af den anden sæson begyndte, valgte de to at gå fra hinanden. Kaitlynn fortsatte med at være med i serien. Foto: MEGA

Andre kilder beskylder dog coronasituationen, der fortsat hærger det meste af verden, for den endelige nedskydning af serien. Dette da det har skabt massive problemer at finde steder at filme med så stort et cast.

Ingen af stjernerne selv har dog endnu bekræftet de triste nyheder.

Sponsoreret indhold