Reality5. september 2022

Efter "Paradise Hotel" og "Luksusfælden": Mads Niebur har fundet kærligheden

Endelig har det på kærlighedsfronten kunne betale sig for Mads Niebur at være et offentligt ansigt
Mads Niebur i "Paradise Hotel" 2015
Mads Niebur i "Paradise Hotel" 2015
 Foto: NENT

Sidste år fik vi et tv-gensyn med Mads Niebur, da den tidligere "Paradise Hotel"- og "Ex on the beach"-deltager pludselig dukkede op i "Luksusfælden".

Her stiftede vi blandt andet bekendtskab med realitystjernens store kærlighed, motorcyklen Baby, som han spillede musik for. Men nu må hun altså se sig slået.

Mads Niebur har nemlig fundet kærligheden i en kvinde af kød og blod, der ifølge Realityportalen kontaktede ham i indbakken.

Mads Niebur har på Instagram delt ikke blot billeder, men også mange bevingede ord om sin kæreste, som han også er flyttet sammen med.

– Ordet kærlighed har en helt anden betydning, når det føles som eksplosioner hver evig eneste gang, jeg kigger på dig, skriver Mads Niebur blandt andet i en af sine kærlighedserklæringer.

Artiklen fortsætter under billedet …

Her sætter Mads Niebur også ord på, hvorfor han elsker hende så højt, og at hun har hjulpet ham op, efter han i en periode har været nedtrykt.

– Intet er perfekt og slet ikke mig. Ondt har vi aldrig gjort hinanden. Andet end jeg faldt ned i et sort hul, hvor du prøvede at få mig op, og jeg var langt nede. Vil altid stå ved din side, som du står ved min.

– At bo sammen med kvinden i mit liv er ubeskriveligt! At jeg står op med dig hver dag, at kunne kigge på dig hver nat, når du sover. Kysse dig blidt og sige, hvor meget jeg har savnet dig.

Sponsoreret indhold