Reality27. september 2022

Efter “Luksusfælden”: Sådan går det Simon og Louise

Der var mange penge at spare for den lille familie, da eksperterne “Luksusfælden” havde været en tur i Sommersted
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I videoen kan du se, hvordan det gik familien fra Sommersted i aftenens afsnit af "Luksusfælden".
 Video: Viaplay Group

Fjant, fornøjelser og forlystelser var det, Louise fra aftenens afsnit af “Luksusfælden” brugte sine penge på. Hun havde på 10 måneder brugt mere 4000 kroner på forlystelsesparker og legeland med familien, til gengæld var hverken hende eller børnene forsikret.

Men efter kæresten Simon havde tilmeldt Louise til programmet og eksperterne kom hende til undsætning, er der sket meget for den lille familie i Sommersted.

Sammen blev de enige om, at Simon, der fik en del mere udbetalt end Louise, skulle betale meget mere i husholdningen, så hun kunne få afviklet på sin gæld, der i løbet af årene var kommet op på svimlende 729.000 kroner ved 35 forskellige gældsposter.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Der var en tydeligt lettet Louise, der kunne høre, hvordan hendes gæld var blevet en del mindre. 
Der var en tydeligt lettet Louise, der kunne høre, hvordan hendes gæld var blevet en del mindre.
 Foto: Viaplay Group

Og det er da også nogle ændringer, der virkelig batter. For da eksperterne kommer på besøg i det lille hjem for anden gang, er det 0 kroner, der ligger på den røde post “misligholdt gæld”, og nu Louise endelig begyndte at afbetale alle sine kreditorer.

Eksperterne sparede hende for 58.000 blot i renter, og i alt fik hun en besparelse på 93.000, og det var en tydelig rørt Louise, der takker eksperterne for deres arbejde. Dog kunne det afsløres, at parret efter optsgelserne stadig kun er i gang med at få tegnet en ulykkesforsikring.

Sponsoreret indhold