Reality13. januar 2022

Efter halvandet års indlæggelser: Sarah Tiedts mystiske smerter er forsvundet

Efter en rejse til Tyrkiet er realitystjernen Sarah Tiedts uforklarlige mavesmerter pludselig forsvundet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I halvandet år røg den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Sarah Tiedt ind og ud af hospitalet på nærmest månedlig basis.

Hun havde stærke mavesmerter, som hver gang lagde hende ned. Men selv om hun er blevet indlagt igen og igen, har lægerne aldrig fundet ud af, hvad hun fejler.

Og nu finder hun måske aldrig ud af det.

På uforklarlig vis er Sarah Tiedt nemlig blevet helbredt. I hvert fald ser det ud til, at de mystiske smerter er forsvundet, for hun har ikke mærket noget til dem de sidste fire måneder.

Realitystjernen har dog et gæt på, hvad der har gjort forskellen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201113_wen_-_sarah_tiedt_41.jpg
 Foto: Kasper Wenstrup

Sarah Tiedt har været indlagt næsten hver måned i halvandet år, men nu ser det ud til, hun på mystisk vis er blevet helbredt. Foto: Kasper Wenstrup

Hjælp fra tyrkiske piller

- Det er meget mærkeligt, men jeg har ikke haft mine smerter, siden vi kom hjem fra vores ferie i Tyrkiet for fire måneder siden, forklarer Sarah Tiedt, da hun bliver spurgt til sine maveproblemer.

Kæresten Türker Alici skaffede noget smertestillende medicin på apoteket, da parret en aften havde glemt Sarah Tiedts panodiler på hotelværelset.

- Da han kom tilbage, og jeg fik en af de piller, forsvandt smerterne med det samme efter 30 minutters tid. Det var en vild følelse, fordi panodilerne aldrig har kunnet tage bare lidt af mine smerter, fortæller paradisoen, der på lægens anbefaling tog to panodiler både morgen, middag og aften for at komme igennem dagen.

Den tyrkiske medicin svarer til Diclofenac, som kun kan fåes på recept herhjemme og blandt andet bruges mod gigt. Sarah Tiedt tog pillerne i få dage på ferien, og har nu ikke taget dem i fire måneder.

Hun har nemlig slet ikke haft behovet siden.

- Da vi kom hjem fra ferie, var der ingenting. Og jeg har ikke været ramt af mine smerter lige siden. Det er en kæmpe gåde for mig, fortæller Sarah Tiedt, der dog stadig hver måned er bekymret for, om smerterne kommer tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2021_roed_loeber_136_16jun21_1sl0684.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Sarah Tiedt danner par med realitykollegaen Türker Alici, der er kendt fra "Paradise Hotel" og "Robinson ekspeditionen". Foto: Søren Lamberth

- Jeg har ingen idé om, hvad det var, der var galt, sygehuset tog mig jo aldrig seriøst i de halvandet år, jeg var indlagt hver måned. De undersøgte mig aldrig, de smed mig på piller. Jeg fik at vide til sidst, at nu var det på tide, jeg behandlede mine smerter derhjemme, for de kunne jo ikke have mig rendende og blive indlagt hver måned.

Efter den besked er smerterne dog gået i sig selv, og selv om der ingen forklaring er, gætter Sarah Tiedt på, at den tyrkiske medicin har en finger med i spillet.

- Mig og Türker er sikre på, at de piller, han fik, har spillet en rolle.

Sponsoreret indhold