Reality18. januar 2024

Efter grove beskyldninger: Nu svarer Milad Saadati

Elvira Pitzner var tidligere i dag ude med alvorlige anklager mod sin ekskæreste. Nu svarer han igen
Der er stor mystik torsdag i sagen om Elvira Pitzner og Milad Saadati.
Milad Saadati svarer på Elvira Pitzners anklager.
 Foto: Mikael Rieck

Milad afviser alle anklager.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen har forelagt sandsæk-kendissen de anklager, Elvira Pitzner tidligere i dag rettede mod sin ekskæreste i det første opslag, hun har postet på Instagram, siden hun i slutningen af november blev anholdt i Dubai.

Og det er ellers ikke så lidt, hun beskylder ham for.

- Dette mareridt er en kulmination på flere måneders chikane, trusler, afpresning, tre tilfælde af hærværk på mit hus, hvor der blev lagt knive rundt omkring samt en boksehandske på midten af gulvet, afslørede hun blandt andet i sit lange opslag.

Milad afviser pure.

- Jeg har været ved at åbne en ny forretning i Dubai. Hvordan skulle jeg kunne bryde ind i hendes hjem?, lyder svaret.

- Jeg har været naiv

Elvira Pitzner lagde i sit opslag ikke skjul på, at de seneste par måneder har været en hård tid for hende. Mens sagen står på er hun nægtet udrejse fra ørkenstaten, og det har krævet sit at holde modet oppe med sagen hængende over hovedet.

For lige nu ligger hendes hænder i domstolens hænder - i værste tilfælde ender hun med en fængselsdom på tre år. Hun indrømmer, hun har været for blåøjet.

- Det er pinligt at indse, hvor godtroende og naiv, jeg har været på flere planer, og det er et faktum, jeg hver dag lever med.

- Jeg forsøgte at tage ansvar og efter rådgivning af en advokat, rejste jeg til Dubai for at prøve på at sætte en stopper for det hele. En forkert rådgivning var med til, at jeg havnede her, forklarer Pitzner.

Det er usikkert, hvor lang tid der går, før sagen er afgjort.

SE og HØR har tidligere i dag forsøgt at få en kommentar fra bokseren, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold