Reality7. september 2022

Efter graviditetsnyhed: Nu afslører “Årgang 0”-Oscar Elhauge og kæresten kønnet

I sidste uge kunne Oscar Elhauges mor, Tina overraske med nyheden om, at hun skal være farmor, og nu kan han selv løfte sløret for, om det bliver til en lille dreng eller pige
Oscar Elhauge, Christian Elhauge, Tina Elhauge og Mogens Elhauge
Oscar Elhauge (th.) kunne i 2019 fejre sin mellemste lillebror, Christian da han blev student.
 Foto: Lars Aarø

Det kom som lidt af en overraskelse, da Tina Elhauge i sidste uge kunne dele, hvordan hendes ældste søn, Oscar Elhauge, 25, og hans kæreste, Nanna efter må måneders forlovelse droppede brylluppet.

Det var dog på ingen måde nogen trist nyhed, for i stedet for et bryllup, så kunne Tina afsløre, at hun skal være farmor.

– Disse to unge mennesker overrasker mig gang på gang. For få uger tilbage fik jeg at vide, at jeg skal være farmor, hvor fantastisk er det lige, skrev hun indledende til et opslag med et billede af det vordende forældrepar.

Og tirsdag var der altså igen godt nyt hos familien Elhauge.

Her kunne de nemlig afholde “gender reveal party” – det delte lillebror, Christian Elhauge på sin Instagram-story.

I videoklippet ses Oscar holde en stort ballon med spørgsmålstegn printet på sig, mens det er hans forlovede, Nanna, der får æren af at prikke hul på den.

Artiklen fortsætter under opslaget

Ud af ballonen flyver det med røde pailletter, og det fører hurtigt til glædeshvin hos de tilstedeværende.

Det er første gang, Oscar selv deler noget om hans kommende tilværelse som far, og det lader til, at både han og Nanna ser frem til deres nye liv som en familie på tre.

Sponsoreret indhold