Reality 29. april

Efter "Forsidefruer"-stop: Jackie Navarro åbner rengøringsfirma

Det er ikke mange uger siden, at nyheden ramte de danske medier: “Forsidefruer” vender ikke tilbage. Til gengæld har Jackie Navarro allerede andre planer
(Foto: Mikael Rieck)

Det kom umiddelbart som et chok for både seere og de seks realityfruer, da nyheden om et “Forsidefruer”-stop så dagens lys.

Ved Reality Awards kunne to af de meste garvede tv-fruer, Janni Ree og Jackie Navarro, nemlig afsløre, hvordan de ganske mystisk pludselig havde fået overbragt de triste nyheder.

En besked, der i den grad var uventet, eftersom optagelserne til programmet var få øjeblikke fra at starte.

Heldigvis har begge fruer masser at se til. Mens fru Ree har travlt med at være frontfigur for Vindercasino, har Jackie Navarro åbnet et rengøringsfirma.

Det afslører hun forud for Danish Beauty Awards, da SE og HØR møder hende på den røde løber:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har startet rengøringsfirma. Det går jeg online med i næste uge. Så det er meget sjovt, lyder det fra den garvede model og tv-personlighed, der uddyber, at rengøringen gerne må minde om den, man ser på et hotel.

Det er dog ikke, fordi forsidefruen selv skal svinge støvkluden. Selv om hun da medgiver, at det da ellers “kunne være meget sjovt”.

Hun lover dog, at hun naturligvis kommer flyvende, hvis det for alvor brænder på:

– Så kommer jeg og skrubber.

Men faktisk er det ikke kun den nye rengøringsbusiness, som Jackie først i næste uge afslører navnet på, der optager den nu tidligere “Forsidefruer”-stjerne.

Hun er nemlig umiddelbart ikke helt færdig med at lave fjernsyn:

– Jeg skal til at lave et program, men jeg leder efter en pige, som kan være sjov og underholdende. Det synes jeg, er rigtigt svært at finde, forklarer Jackie, der ønsker at finde en kvinde, der minder om “Forsidefruer”-kollegaen Janni Ree.

Sponsoreret indhold