Reality2. juni 2023

Efter flirt under optagelserne: Nikita Klæstrup kaldt til samtale hos chefen

"Fboy Island"-deltageren Mikkel Christensen endte med at blive Nikita Klæstrups kæreste, men den "forbudte" romance havde også konsekvenser
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nikita Klæstrup og Mikkel Christensen mødte hinanden under optagelserne til "Fboy Island", men deres efterfølgende romance kom ikke uden konsekvenser.
 Video: Kaspar Wenstrup

Da det kom frem, at Nikita Klæstrup nye kæreste Mikkel Christensen var deltager i "Fboy Island", fik det hurtigt folk til at ane uråd.

Nikita var nemlig tilrettelægger på reality-satsningen, og det var derfor ikke helt problemfrit, at hun pludselig blev kærester med en af de deltagere, hun arbejdede med.

Hos produktionsselskabet bag programmet, hvor Nikita jo var ansat, begyndte alarmklokkerne allerede at ringe, da holdet havde været hjemme i et par uger. Her blev frøken Klæstrup bedt om at møde til samtale hos sin chef som den eneste af alle tilrettelæggerne.

- Da jeg var inde til møde hos produktionsselskabet, blev jeg spurgt direkte, hvornår startede det her, siger Nikita i SE og HØRs podcast Sladderministeriet.

- Jeg kunne helt ærligt sige, at det startede, da vi kom hjem. Jeg kunne lægge alle kortene på bordet, der var ikke noget, der var hemmeligt.

Nikita Klæstrup
En gang for alle slår Nikita Klæstrup fast, at hun og Mikkel Christensen først indledte deres forhold, da de kom hjem fra "Fboy Island".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Romancen mellem Mikkel og Nikita tog sine spæde skridt, da de to i forbindelse med programmet havde lange interview-sessioner.

Dog slår de begge fast, at der ikke skete noget fysisk mellem dem, før de kom hjem.

- Min redaktionschef vidste også, at Mikkel havde kaldt, at vi ville blive kærester. Det var ikke en hemmelighed på noget tidspunkt, afslører hun og fortsætter:

- Da jeg sidder til møde med en af mine chefer på produktionsselskabet, kan jeg sige alt, der er sket, meget ærligt.

Du kan se hele afsnittet af Sladderministeriet med Nikita Klæstrup og Mikkel Christensen her:

Eller høre afsnittet som podcast her:

Sponsoreret indhold