Reality19. december 2023

Efter flere interviews med danske medier: Nu lukker Milad Saadati i

Ifølge den iranske bokser Milad Saadati er Dubais politi efter ham, fordi han har udtalt sig om Elvira-sagen til medierne
Ifølge Milads ekskone er han mere eller mindre knust over, at forholdet til Elvira er gået i stykker.
Milad Saadati er færdig med at udtale sig i sagen om Elvira, efter han angiveligt er blevet kontaktet af politiet i Dubai.
 Foto: Mikael Rieck

Læs også: Elvira Pitzner fængslet: Sådan fejrer Milad Saadati det

I begyndelsen af december var Milad Saadati hurtig til at bekræfte overfor SE og HØR, at han havde anmeldt ekskæresten Elvira Pitzner for utroskab, mens hun var i Dubai med en anden mand.

Efterfølgende udtalte han sig til flere medier om forholdet mellem ham og Elvira og om sagen, der venter på at komme for retten i Dubai.

Men nu er det altså slut med at udtale sig for den 36-årige iranske bokser.

- Jeg er blevet kontaktet af Dubais politi, og jeg må ikke give nogle former for interviews. Jeg er i problemer på grund af det, lyder det fra Milad til Her&nu og Realityportalen.

Ifølge Milad Saadati er det ulovligt at involvere pressen, men han vil ikke komme ind på, hvilke problemer det giver ham.

Politiets henvendelse har dog fået Milad Saadati til at blokere flere medier på Instagram - inklusiv SE og HØR.

Milad Saadati virker til at tage det dybt alvorligt, for stort set alle skrivende SE og HØR-journalisters private profiler på Instagram er også blevet blokeret på det sociale medie - også dem der ikke har skrevet om sagen.

SE og HØR kunne i går fortælle, at Milad Saadati havde slettet alt, men her drejede det sig altså om blokeringer af både medie og journalister.

Sponsoreret indhold