Reality3. februar 2022

Efter flere års kamp om datteren: Nu sætter Pernille Nygaard sagen i bero

De sidste seks år har den tidligere ”Paradise Hotel”-stjerne kæmpet en brav kamp for sin datter, Emily, som hendes ekskæreste fik forældremyndigheden over, da hun var blot fem år gammel
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stort set siden danskerne for alvor lærte den i dag 30-årige Pernille Nygaard at kende tilbage i 2012, da hun deltog i den ottende sæson af TV3-hittet ”Paradise Hotel”, har hun kæmpet en svær kamp bag facaden.

Som 19-årig blev hun mor til datteren Emily, og da datteren var to år gammel, smuttede Pernille afsted til Mexico for at give sig i kast med realityhittet og håbede på at vende hjem med den halve million. Selvom hendes ekskæreste ikke ønskede, hun skulle deltage.

Udover hun hverken vandt titlen eller fik del i pengepræmien, så måtte hun få år senere sande, at hun også mistede forældremyndigheden over datteren.

Siden Emily var fem år gammel, har hun kun haft mulighed for at se datteren én gang om måneden i seks timer.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/pernille_nygaard_ex.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Pernille Nygaard har kæmpet hårdt for at få lov til at se mere til datteren de sidste seks år. Men nu sætter hun kampen i bero. Foto: Kaspar Wenstrup

Noget, hun for alvor satte ord på, da hun deltog i den anden og tredje sæson af Viaplay-serien ”Boss Ladies” sidste år.

I det nyeste afsnit af podcastserien ”Her er dit realityliv” fra Ally, der udkommer hver fredag, fortæller hun dog, at sagen endelig er kommet i bero.

- Jeg synes bare, det er ved at tage overhånd, og jeg er nødt til at tage hensyn til min datter. Jeg har ikke lyst til at starte yderligere konflikt mellem ham og mig, for det afspejler, hvordan min datter har, når hun bor hos ham, fortæller hun og fortsætter:

- Det er virkelig svært det der med at tilgive, men et eller andet sted har jeg jo gjort det, og jeg elsker ham jo, fordi han er min datters far, og jeg ville ønske, vi kunne være venner og lægge stridsøksen.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den jurastuderende Pernille Nygaard har ellers gjort sit for at få lov til at kunne se mere til sin datter, som hun de sidste seks år ikke har kunne få lov til at dele mere end seks timer med om måneden, og aldrig har haft overnattende siden sagen tog fart.

- Jeg savner virkelig at kunne putte hende og føle, at jeg skal tage mig af hende. Jeg føler jo ikke på samme måde et ansvar, som han gør, fortæller hun videre og fortsætter:

- Så det er meget hårdt. Men jeg vil rose min ekskæreste for virkelig at have opdraget hende godt, hun er virkelig kærlig og omsorgsfuld, men jeg ville ønske, jeg havde været en del af det.

I dag drømmer Pernille om mere tid med sin datter, men uden at skulle fortsætte kampen mellem hende og ekskæresten, hvorfor tanken og drømmen om flere børn endnu er sat lidt på standby.

Sponsoreret indhold