Efter flere år: Gustav Salinas og Linse Kessler genforenet

De var reality-branchens helt store powerpar, men pludselig var Linse Kessler og Gustav Salinas som luft for hinanden.

Af flere omgange gik der voldsomme rygter om, at de to tv-stjerner skulle være uvenner og ikke kunne udstå synet af hinanden. Noget, ingen af dem ville bekræfte.

I deres hæderkronede dage lavede de to opsigtsvækkende kendisser masser af tv sammen.

Blandt andet lavede de programmet "Gustav & Linse på udebane", som havde premiere i 2012.

Der har, til stor ærgelse for mange reality-fans, dog ikke været meget tv med Linse og Gustav sammen siden da.

Artiklen fortsætter under billedet...

Linse og Gustav da de var på toppen til Reality Awards 2014 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Derfor har mange ganske naturligt spekuleret i, om de to store stjerner er uvenner, eller om de simpelthen bare er vokset fra hinanden, eftersom de begge blev ældre.

Enhver spekulation om, at Linse og Gustav skulle være uvenner den dag i dag, bliver nu gjort til skamme. På Instagram har hr. Salinas nemlig delt et kærligt billede med dronningen af Bryggen.

- I dag havde jeg den største fornøjelse af at træne min gamle og smukke veninde Linse, skriver ⁣Gustav til billedet og fortsætter:

- Det er så vildt og tænke på, at selvom vi desværre ikke ses så ofte, så føles det som om, at det var i går, vi så hinanden sidst. Men det bliver måske lavet om nu, da Linse gerne vil i form.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den dynamiske duo var i deres velmagtsdage på alverdens eventyr - og åbenbart også legepladser - sammen (Foto: Claus Poulsen)

Og hvis det nyopstartede træningsforløb ikke var nok, så fejer Gustav i hvert fald enhver tvivl om uvenskab af vejen længere nede i teksten.

- Vi har haft så mange oplevelser sammen. Tænk engang, at jeg har rejst hele jorden rundt med denne kvinde. Vi har grædt, vi har grint og vi har haft en kæmpe fest, skriver han og fortsætter:⁣

- Og det, der er helt unikt ved vores venskab er den gensidige respekt, vi har overfor hinanden. Og det synes jeg virkelig er smukt.

Se det søde opslag her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close