Reality1. august 2022

Efter “Ex On the Beach”-drama: Sådan har Sofie-Mai det med Casper Balo i dag

Casper Balo blev i den seneste sæson af knaldeprogrammet ganske hurtigt kendt for at skabe både splid og drama mellem de andre
Sofie-Mai og Casper Balo
Der var ikke just god stemning mellem Sofie-Mai og Casper Balo, da det gik op for hende, han havde løjet.
 Foto: Gregers Overvad

Det er ikke mere end en måned siden, den syvende sæson af realityhittet “Ex On the Beach” havde sin sæsonfinale, der jo på sin vis endte ganske lykkeligt for især den blonde Sofie-Mai.

Hun kunne nemlig tage fra luksusresortet med Oliver Reeves i hånden.

Men før da var der en del drama mellem især hende og Jeppe Risager, mens der også var en del ugler i mosen mellem hende og Casper Balo.

Ret hurtigt viste det sig nemlig, at mens hun havde datet Balo hjemme i Danmark – inden afrejse – havde det lydt fra ham, at han kun sås med hende.

Det var dog langt fra sandheden, da han i samme tidsrum også fik set lidt til både Regitze Bach og Bianca Svendsen.

Artiklen fortsætter under billedet

Sofie-Mai
Sofie-Mai er langt fra tilfreds med måden, Casper Balo håndterede deres dateri i Danmark.
 Foto: Gregers Overvad

Og det fik hammeren til at falde, da det gik op for pigerne, hvorfor Sofie-Mai i det seneste afsnit af “Efter Ex” havde brug for at konfrontere ham med det.

– Har du noget at sige, eller hvad? Jeg synes, du har været et svin for at være helt ærlig, lægger den blonde skønhed ud, efter de to har givet hinanden et let kram.

– Du har ikke sagt, at du har været sammen med Regitze og Bianca herhjemme, imens du sås med mig. Det skulle jeg høre fra dem. Jeg kan ikke forstå, hvordan du selv kan finde rundt i det. Du er klam, siger hun videre.

Balo lader dog ikke videre til at blive hverken overrasket eller chokeret over Sofie-Mais udmelding, og siger da også til kameraet, at hun “selv burde have set den komme”.

– Hun ved, hvordan jeg er, og hvis hun lige pludselig er den eneste i verden, som ikke ved det – det er naivt, lyder det videre fra ham.

Artiklen fortsætter under videoen

Trods den turbulente tid med Casper Balo, så er lykken hjemme hos Sofie-Mai ikke til at tage fejl af.

Få måneder efter hjemkomsten fra Den Dominikanske Republik spurgte Oliver Reeves, om de to ikke skulle gøre deres forhold officielt.

Sponsoreret indhold