Reality7. oktober 2022

Efter datingrygter: Nu bekræfter Line Maria Busk

Det er kun få dage siden, Christel Trubka for alvor satte gang i rygterne om, at hendes tidligere veninde Line Maria Busk skulle have fundet kærligheden efter bruddet med Nicklaes Johannes Olsen
Line maria busk og David Jarsbo
Det lader til, at der er amoriner i luften mellem "Paradise Hotel"-vinderen David Jarsbo og Line Maria Busk.
 Foto: Birger Strom/Søren Jul Lamberth

– Jeg bliver småirriteret over, at en vis person skal lave en spørgerunde for igen at bruge mit navn for at være relevant og blande sig i mit liv endnu en gang, lød det frustreret fra Line Maria Busk i sin story på Instagram tidligere på ugen.

Opråbet kom i kølvandet på, at hendes tidligere veninde Christel Trubka i en spørgerunde skulle have kommenteret, at Line Maria og “Paradise Hotel”-vinderen David Jarlsbo skulle date.

Line Maria hverken be- eller afkræftede dog, om der var hold i rygterne om, hvorvidt hun skulle have fundet kærligheden hos David, efter bruddet mellem hende og Nicklaes i starten af august.

Men det er der.

I et interview med Realityportalen fortæller hun, at de to har været ude at spise.

– Men jeg vil ikke sætte så mange flere ord på, lyder det fra hende, mens hun efterfølgende understreger, at hun er meget glad for tiden, og at David nok er “skyld i det”.

David selv kunne da også sent torsdag aften i sin egen story på Instagram dele et billede hjemme fra, hvad der må være Line Marias forældres hus.

- Lines–forældres nye kunst. Pyt knappen i glas, skrev han til et billede af en knap med titlen “pyt” i glas og ramme.

Udover billedet har han dog ikke kommenteret yderligere på det mulige forhold til realitybaben.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Line Maria omkring forholdet til David, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold