Reality10. april 2022

Efter chok-forlovelse: Nu forklarer ”The Ultimatum”-Lauren alt

SPOILER: De startede seks par, men kun fire endte med at gå videre til den ultimative prøve, da Netflix’ nyeste datingprogram ”The Ultimatum: Marry or move on” havde premiere onsdag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SPOILER ALERT: Læs ikke videre, hvis du ikke allerede har set de første afsnit af realityserien

De flestes kæber faldt muligvis lige så langt ned, som de gjorde hos alle de seks par, der medvirker i den første sæson af Netflix’ nyeste datingshow ”The Ultimatum”, da Nathan Ruggles pludselig spurgte sin kæreste, Lauren, om hun ville gifte sig med ham.

Et frieri ville eller normalt skabe glæde og prompte ”aww”-lyde hos de fleste.

Men i dette tilfælde var det det komplet modsatte, som den dengang 30-årige Nathan oplevede.

Få minutter inden havde den i dag 30-årige Hunter Parr nemlig gjort det fuldstændig samme, efter hans kæreste, Alexis åbent havde erklæret sin kærlighed til Hunter og sagt, at ”ingen andre end jeg skal have ham”.

Så da Hunter gik ned på ét knæ, var ingen i lokalet i tvivl om, at det var det helt rette for de to.

I dag fortæller Lauren, at hun havde på fornemmelsen, at Nathan efterfølgende overvejede at gøre det samme med hende.

– Jeg havde sagt til ham, at han ikke skulle gøre det. Jeg var sådan; ”Du gør det ikke. Du kommer i problemer, hvis du gør det. Folk vil blive så sure”, forklarer hun til Today om situationen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/theultimatum_pressimage_lauren-nate-456x570.jpg
 Foto: Netflix

Lauren Pounds og Nathan Ruggles. Foto: Netflix

Men Laurens od var tydeligt hurtigt glemt, da Nathan fik ordet, da alle parrene sad om det aflange bord for at fortælle, hvem af de andre, de ønskede at danne par med de kommende tre uger.

Træt af afvisninger

Set udefra var det en tydeligt presset Nathan, der gentagne gange oplevede, hvordan de andre kvinder ikke ønskede at bo under samme tag som ham.

Først ønsker han at skulle bo sammen med Shanique Imari, der i stedet vælger Zay Wilson. Siden tror han April Marie vil vælge ham, men hun ønsker i stedet at bo hos Hunter, hvorefter kameraet fanger Nathan, der hvisker hen over bordet til Madlyn Ballatori, at han vil vælge hende – til trods for, hun allerede har valgt Randall Griffin.

I sidste ende får de mange afvisninger ham til at rejse sig op og, til alles overraskelse, fri til Lauren.

– Det var enormt uventet, mindes Lauren i dag om øjeblikket, der dog hurtigt, og tårevædet, siger ja.

– Vi havde snakket sammen inden, og jeg havde fortalt ham, hvor deprimeret jeg var, at jeg græd hele tiden, og at jeg havde svært ved at sove. Og så var det han sagde; ”jeg frier bare til dig”.

Men Lauren frygtede, hvordan de andre deltagere ville reagere, hvorfor hun opfordrede ham til at lade være.

Men da Hunter tog chancen så Nathan alligevel sit snit til at komme ud af programmet.

– Jeg troede, at han ville vælge April eller Madlyn. Så da han rejste sig op og kom gående hen mod mig, så fik jeg det sådan; ”Åh Gud, har han virkelig tænkt sig at gøre det?”

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/nathan_ruggles_og_lauren_pounds.jpg
 Foto: Instagram

I juni 2020 kunne Nathan Ruggles dele et frækt billede med Lauren. Foto: Instagram

Lykken var dog relativ kort, da ingen af de andre medvirkende – og ej heller værterne – synes at glædes over øjeblikket.

– Det der skete bagefter, det var ikke særlig rart. Men jeg forsøgte at holde fast i de få øjeblikke, hvor han var nede på et knæ, og jeg bare kunne mærke, jeg var lykkelig. Det er jo alt, der betyder noget, fortæller hun videre.

Om Nathan og Lauren stadig er sammen og forlovede den dag i dag, får vi umiddelbart svar på, når Netflix onsdag den 13. april får premiere på de to finaleafsnit.

Sponsoreret indhold