Reality25. maj 2023

Efter bruddet med Teresa: Teitur Skoubo vælter i damer

Mens Teresa Ovenberg stadig slikker sårene efter bruddet, så ser Teitur Skoubo ud til at nyde single-livet i stor stil med favnen fuld af damer og sprut
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mens Teitur festede med unge piger, fortalte Teresa Ovenberg på den røde løber, at hun lige nu kæmper for at holde humøret oppe efter bruddet.
 Video: Kaspar Wenstrup

Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg bekræftede for lidt over en uge siden, at de er gået fra hinanden, og at hun allerede nu er flyttet.

I går mødte SE og HØR Teresa på den røde løber til premieren på "Den Lille Havfrue", og her åbnede hun for første gang op om bruddet med Teitur.

- Det er svært synes jeg, det er ikke nemt, men jeg prøver bare at se fremad og fokusere på mig selv, sagde hun og uddybede:

- Man føler lidt "hold da op man har været igennem meget" for ingeting. Eller det er måske lidt voldsomt sagt, men nu er det slut, og sidste år det var bare et kaos.

Mens Teresa krængede sit hjerte ud og fortalte åbent om, at hun lige nu har det særlig nemt, brugte Teitur tiden noget anderledes.

Teitur Skoubo
Teitur ser ud til at nyde single-livet til fulde - blot halvanden uge efter offentliggørelsen af bruddet med Teresa.
 Foto: Kaspar Wenstrup

I går var den voldsdømte reality-færing nemlig i byen med en flok tv-kollegaer. En af dem var Marco Harry, som har været med i både "Ex on the Beach" og "Paradise Hotel".

På hans Instagram-story kunne man se Teitur have en skøn fest, og han så ikke ud til at være særlig tynget af kærestesorger.

- Teitur er vist blevet single, skriver Marco til en video, hvor hans færøske ven danser løs i en sofa omringet af intet mindre end seks unge kvinder.

I samme video og i en anden video har Teitur favnen fuld af drinks, og Marco skriver blandt andet "Fem måneder bag tremmer" på sin Instagram-story, hvor hans voldsdømte reality-kollega fyrer den af.

Her referer Marco naturligvis til de fem måneder, som Teitur sad fængslet, fordi han i byretten blev idømt to et halvt års fængsel for voldtægt. Den dom blev omstødt i Landsretten, hvor Teitur "kun" blev idømt tre måneders fængsel for vold mod en kvinde.

Sponsoreret indhold