Reality4. marts 2023

Efter Blachmans kritik: Nu taler Kwamie Liv om sine valg i “X Factor”

Kwamie Liv fik en kritik af kollegaen Thomas Blachman, efter Henrik i aftes røg ud. Hendes meddommer mente, hun burde have hjulpet Henrik noget mere i “X Factor” – Kwamie Liv er bestemt ikke enig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kwamie Liv er bestemt ikke enig i Thomas Blachmans kritik.
 Video: Lars Laursen

I går blev det et farvel til den 29-årige buschauffør Henrik, der måtte se sig slået af Kristoffer Lundholm, efter de to var endt i farezonen.

Thomas Blachman stod med valget om, hvem der skulle sendes hjem, og i sidste ende endte det med at blive Henrik, der nåede endestation.

Efter showet fortalte “X Factor”-veteranen til SE og HØR, han mente, Kwamie Liv skulle have hjulpet Henrik mere og ikke lade ham vælge sine egne sange at synge.

SE og HØR spurgte Kwamie Liv ind til kritikken, og hun var dybt uenig med sin meddommer.

– Det er meget klart sagt fra en person der på ingen måde har været inde i mit maskineri og arbejde med Henrik, fortæller hun og fortsætter:

– Det kan hurtigt blive en smagssag. Han ved ikke, hvor mange beskeder, han har fået ind fra folk, der er imponerede over, han kan rappe. Jeg ville være så ked af det, hvis danskerne ikke havde fået den side af Henrik at se.

Selvom Kwamie er imponeret over Henrik, så valgte danskerne at sende ham i farezonen, og Blachman valgte at sende ham hjem. 
Selvom Kwamie er imponeret over Henrik, så valgte danskerne at sende ham i farezonen, og Blachman valgte at sende ham hjem.
 Foto: Dan Mariegaard

Hun mener især, det handler om personlige smag, og ikke så meget om, hvad Henrik egentlig kan.

– Det holder det vi kommer med. Så skal man passe på med at ens smag ikke står i vejen for det, der også er på scenen.

Fortryder ikke

Efter tre liveshows har Kwamie Liv kun én deltager tilbage – nemlig 23-årige Nambahlou, der var en tur i farezonen sidste uge.

Og kritikken omkring Kwamies valg til stede, og nogle mener, hun fra starten har valgt de forkerte deltagere at tage med videre i liveshow. Det er dog heller ikke en kritik, Kwamie Liv tager til sig.

– Jeg ville vælge de samme igen, hvis jeg skulle gøre det i morgen, fortæller hun til SE og HØR.

Du kan se hele interviewet med Kwamie Liv i videoen i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold