Efter Bendtner-brud: Philine Roepstorff taler ud om sin nye fyr

Hjertesorg er ikke noget, som Philine Roepstorff har efter bruddet med Nicklas Bendtner.

Modellen har fundet sig en ny fodboldfyr i 22-årige Jacob Bruun Larsen, og nu åbner hun for første gang op om sin nyeste bolderobring.

- Jeg var på date i går, og vi snakkede bare hele natten, så jeg fik tre timers søvn, siger hun i det nyeste afsnit af "Bendtner og Philine" og fortsætter:

- Der er en sød dreng, som har inviteret mig hjem til ham. Ikke ’dirty’ hjem til ham med Netflix & chill, nej nej. Han lavede tre retters middag og det hele. Det har jeg ikke lige prøvet før.

Artiklen fortsætter under billedet...

Philine er fuldstændig ovre Nicklas Bendtner

Philine må siges at være godt og grundigt ovre Nicklas Bendtner (Foto: Privat)

Philine forklarer, at bruddet med Bendtner ikke har taget hårdt på hende, da hun føler, at hun allerede har forberedt sig på det i slutningen af deres forhold. Derfor var hun også hurtigt klar til at finde en ny fyr.

- Jeg er klar til at date – altså på min måde, ikke sådan ’full on’-klar. Det er ikke fordi, jeg sidder og tuder snot hver aften. Jeg har lyst til andre, slår hun fast.

SE og HØR kunne i sidste uge afsløre, at Philine nu dater den unge fodboldfyr Jacob Bruun Larsen. Og noget kunne tyde på, at det også er ham, den 28-årige model taler om i det nyeste afsnit.

Artiklen fortsætter under billedet....

Jacob Bruun Larsen er 22 år og har blandt andet spillet for storklubben Borussia Dortmund. I dag slår han sine folder i tyske Hoffenheim (Foto: MEGA)

- Han var ikke umiddelbart min type, han er ikke så høj, siger Philine, inden hun dog må trække i land og indrømme, at Bruun Larsen nok er rimelig meget hendes type:

- Jeg tror måske, historikken taler for sig selv med min type. Det er klart fodboldspillere, og jeg er stolt af det.

Der er flere grunde til, at Philine primært falder for fodboldspillere. Før Bendtner dannede hun par med angriberen Emil Berggren.

- Jeg kan godt lide deres livsstil. De er unge drenge, og de er fit, forklarer Philine.

Se hele klippet her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close