Reality5. oktober 2016

"Dumme"- Pernille: Det er fedt at læse jura

Der har været fnidder i krogene. Alle har fordomme om mig, men mit hold er fantastisk og støtter mig hundrede procent, siger Pernille Nygaard, der blev kendt som "Dumme"-Pernille i Paradise Hotel, men nu læser jura.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/280616pernille_19.jpg
 Foto: Rene Schutze

Af Rebecca Akpan Poulsen

- Jeg kan alt, så selvfølgelig kan jeg gennemføre jura. Med lidt vilje og selvtillid kommer man langt, siger Pernille Nygaard til SE og HØR.

Pernille kender de fleste nok fra "Paradise Hotel", hvor hun blev kendt som ”Dumme-Pernille”. Nu har hun kastet sig ud i et nyt eventyr - hun er nemlig kommet ind på jura-studiet med et snit på 9,8.

Og det går godt.

- Jeg har det helt fint med, at jeg engang var ”Dumme-Pernille. Jeg synes ikke, man bør klandre nogen for deres fortid, alle kan ændre sig, og alle bliver ældre.

- Alle har fordomme om mig, og der har da også været fnidder i krogene på skolen, har jeg hørt, siger Pernille Nygaard til SE og HØR.

- Men mit hold, som jeg er kommet på, de er utroligt søde, og vi er alle blevet meget hurtigt tætte.

- Jeg ved, at de er 100 procent bag mig, og de dømmer mig ikke mere overhovedet, forklarer Pernille.

Den tidligere realitystjerne har altid villet læse enten psykologi eller jura, og den lærerlystne pige fortæller gerne, hvordan det er at begynde på jura.

- Det er superfedt at starte på jura!

- Jeg valgte jo jura netop fordi, at det er noget, jeg finder yderst interessant.

- Der er vildt mange lektier, så ja, jura er et hårdt studie. Og nyt.

- Det er sgu næsten som at læse kinesisk, men når man interesserer sig nok for det, så er man også mere ivrig for at lære, siger Pernille Nygaard til SE og HØR og tilføjer, at hun ikke har fortrudt sin tid i "Paradise Hotel".

- Det har været en kæmpe del af mit liv, og jeg har lært utroligt meget.

Pernille Nygaard har altid vidst, at hun enten ville læse psykologi eller jura, og i sommers var hun ikke i tvivl, da det endelige valg skulle tages.

- Det er ingen hemmelighed, at min store drøm er at blive anklager, og en dag få mit helt eget advokatfirma tilføjer Pernille Nygaard.

- Hvis jeg kigger tilbage, så har jeg altid vidst, at jeg er en ambitiøs kvinde med ben i næsen.

- Jeg har altid sagt, at man kan, hvad man vil. Jeg kan sagtens følge med i undervisningen, og kommer med en del input uden at blive for meget, griner Pernille.

null

Sponsoreret indhold