Reality2. februar 2012

Drama om Big Brother-exit

Lesley føler sig dårligt behandlet af SBS TV. Læs her hvorfor
Lesley er ude af Big Brother-huset
Lesley er ude af Big Brother-huset
 Foto: SBS-TV

Selvom Daniel Pedersen har fået sin kæreste Lesley Bilgrav hjem fra Big Brother-huset, er han ikke spor glad.

Han raser nemlig over, hvordan hun er blevet behandlet af SBS TV, der står bag "Big Brother 2012".

- Da jeg kom ud for at hente Lesley i går, aftes lod de mig sidde og vente halvanden-to timer, før de gav hende beskeden om, at hendes søster var indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, fortæller Daniel Pedersen til seoghør.dk.

Læs også: Derfor forlod Lesley "Big Brother"

Daniel er også manager for Lesley og udtaler sig på hendes vegne. Lesley har ikke selv lyst til at tale med pressen i dag.
Han er frustreret over, at han måtte vente længe på kæresten - som uvidende om søsterens ulykke gik glad og uvidende rundt inde i Big Brother-huset.

Da Lesley endelig dukker op ude på parkeringspladsen, var det på strømpesokker og i en tynd vindjakke. Daniel tager hende i hånden og ifølge ham føler de, at produktionsholdet følger efter dem, og det ender i, hvad han kalder en "Britney Spears-agtig flugt" - som alt sammen bliver fulgt at et kamerahold.

Fast procedure
Ifølge informationschefen i SBS TV, Jesper Jürgensen, skyldes ventetiden, at produktionen har en fast procedure, når en deltager skal forlade Big Brother.

- Vi kan ikke hive hende ud på fem minutter. Vi skal have hende ud på den rigtige måde, hvilket gælder for alle deltagere. Når en beboer forlader huset har vi en helt fast procedure, som både vi og de har forpligtet sig til. Det handler blandt andet, om at de skal tilbydes psykologhjælp og en debriefing, siger Jesper Jürgensen til seoghør.dk.

Læs meget mere om Big Brother her

At Daniel og Lesley vælger nærmest at løbe mod Daniels bil og køre hurtigt væk fra Big Brother-huset er Jesper Jürgensen uforstående overfor.

- Jeg er dog glad for at dette eksempel viser, at vi har en procedure, der virker, siger Jesper Jürgensen.

Sponsoreret indhold