Reality3. april 2024

Drama i svensk "Bachelorette": Mændene diskuterer et par bryster – og så bryder helvede løs

Premieren på den tredje sæson af "Bachelorette" i Sverige er ikke foregået uden virak
Den svenske vært for "Bachelorette"-efterprogrammet "Killarna avslöjar allt”-vært Malin Stenbäck ser rødt, da årets mandlige bejlere åbenlyst kommenterer på en kvindelig ansats fortrin.
Den svenske vært for "Bachelorette"-efterprogrammet "Killarna avslöjar allt”-vært Malin Stenbäck ser rødt, da årets mandlige bejlere åbenlyst kommenterer på en kvindelig ansats fortrin.
 Foto: PR

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother viser bryster til de nysgerrige

En gruppe på 20 voksne mænd har ganske opsigtsvækkende fået voksenskældud for åben skærm.

Det er i vores naboland Sverige, hvor den tredje sæson af det populære realityprogram "Bachelorette" netop har haft premiere, at der er opstået voldsom debat, efter nogle af de 20 mandlige bejlere i programmet var lidt for åbenmundede.

Det er i "Bachelorette"-nedtaktsprogrammet "Killarna avslöjar allt", at programmets vært Malin Stenbäck ser rødt og kommer med en opsang, skriver TV4.

I programmet vises et fraklip, som ikke kom med i "Bachelorette". Her kommenterer bejleren Amir Ibrahim et par bryster, der sidder på en kvinde, som er ansat på produktionen.

– Sikke nogle vilde patter hun havde der, what the fuck mand? Anton! Så du hende, der gik der? Sikke nogle vandmeloner!, udbryder han, hvortil kammeraten Anton supplerer med, at det er "de største, han længe har set".

Betale overvægt

Den frivole jargon fortsætter, og Amir Ibrahim konstaterer, at kvinden med fortrinene må have betalt overvægt for flyturen, fordi hendes bryster er så store.

Da fraklippet bliver afspillet, griner fyrene, men stemningen vender, da vært Malin Stenbäck konstaterer:

– Jeg sidder i et rum med 20 fyre, og ingen af jer synes, at det er upassende? Synes I, at det her er helt uproblematisk?, spørger hun.

Fyrene forsvarer sig med, at de sagde det for sjov, og at de ingen onde hensigter havde, men den køber værten ikke:

– Jeg havde bedt dig holde kæft. Hvis du havde talt sådan om min krop eller nogen, jeg kendte, så havde jeg bedt dig holde kæft, for du har ikke noget med det at gøre, raser hun og siger, at man som fyr i en gruppe har ansvaret for at sige fra, når der bliver sagt upassende ting.

Sponsoreret indhold