Reality17. april 2020

Drama i "Real Housewives of Beverly Hills": En totalt kælling

Brandi Glanville er ikke kendt for at holde igen med sine meninger på Twitter, og denne gang er det Denise Richards, det er gået ud over
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brandi-denise.jpg
 Foto: MEGA

Det kan godt være, at Brandi Glanville ikke medvirkede i første afsnit af sæsonpremieren på "Real Housewives of Beverly Hills", men det stoppede hende bestemt ikke fra at se med.

Den tidligere "Real Housewives of Beverly Hills"-frue langede nemlig ud efter den 49-årige Denise Richards, der har medvirket i programmet siden sæson ni, og det hele handler om måden, hvorpå Denise bestilte en drink på en restaurant.

- Jeg beklager, men der er en måde at sige til din tjener (jeg har betjent mange borde), at du tror, din drink måske er forkert uden at være en totalt kælling, skriver den 47-årige Brandi på Twitter.

- Hvis du er utilfreds, så sender du tingene tilbage med et smil og en forklaring, fortsætter Brandi.

Denise Richards, der kom op at diskutere med tjeneren om, hvilken slags tequila, der var blevet serveret for hende, afslører på Twitter, at hun faktisk har sagt undskyld til restauranten efterfølgende.

- Jeg var helt oppe at køre, før min tequila blev serveret. Jeg havde det forfærdeligt og undskyldte til tjeneren. Men jeg kender altså min tequila, skriver skuespilleren.

Det var dog ikke det eneste, Brandi Glanville fik sat i gang på de sociale medier. Hun svarede nemlig også på fanspørgsmål omkring, hvorvidt hun og Denise engang har været sammen.

Da Brandi blev spurgt til, hvordan "Wild Things"-skuespilleren var i sengen, svarede Brandi:

- Jeg er blevet tilsendt et juridisk hold kæft.

Det er tidligere blevet bekræftet, at Denise Richards helt stoppede med at filme med de andre fruer fra serien, efter Brandi bragte de hede rygter på banen foran rullene kameraer.

Noget, der tydeligvis ikke er landet godt hos Denise, der i sidste sæson blev gift med sin nye mand Aaron Phypers.

Denise Richards har tidligere været gift med den amerikanske skuespiller Charlie Sheen, hvem hun også har to børn med, Sam og Lola. Derudover har Denise adopteret datteren Eloise.

Sponsoreret indhold