Reality14. januar 2022

Drama: Bachelor forelsket i tre kvinder på én gang – har sex med to af dem

I den dramatiske 26. sæson "The Bachelor”, der kører i USA lige nu, står programmets hovedperson over for noget af et dilemma: Han er forelsket i adskillige bejlere på samme tid.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stribevis af kvinder er interesseret i årets ungkarl i det amerikanske "The Bachelor” – og det er gengældt. Clayton Echard, 28, har nemlig ikke bare fået følelser, han er også blevet forelsket i hele tre af kvinderne i programmet.

Det indrømmer han i en trailer for de kommende afsnit i den sæson, der bliver sendt i øjeblikket:

– Jeg troede ikke, det kunne ske, men jeg er forelsket i tre kvinder.

Sæsonen er optaget færdig, men er i gang med at blive vist på tv, og Clayton Echard vil allerede nu gerne forklare, hvad det er, der foregår på skærmen.

– Når jeg var sammen med en kvinde alene, så fokuserede jeg 100 procent på hende, forklarer Clayton Echard til Entertainment Tonight.

– Jeg følte, det var det rigtige, ikke at fokusere på nogen andre, når jeg var sammen med den ene person, så jeg kunne udvikle nogle stærke bånd.

Den strategi må siges at have virket for ungkarlen – men det var aldrig hans hensigt at finde kærligheden med flere end en enkelt kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/mega817118_004.jpg
 Foto: MEGA

Clayton Echard blev kendt i den seneste sæson "Bachelorette", hvor han var en af bejlerne til den kvindelige hovedrolle. Foto: MEGA

– Jeg troede aldrig, jeg ville blive involveret til et punkt, hvor jeg ville forelske mig i adskillige kvinder, men så skete det, og så kæmpede jeg imod det. Jeg sagde til mig selv: "Nej, det kan ikke passe, du forelsker dig i flere kvinder”.

På programmets YouTube-kanal uddyber han:

– Jeg indser nu, at det godt kan ske, og det er vildt, men det gjorde det. Og da det gjorde, var det skræmmende, men det fik mig også til at udvikle de forhold endnu mere, da de endelig vidste, hvor jeg stod.

Se det her:

Efter Clayton Echard selv indså, at han var forelsket i tre kvinder, og også fik fortalt dem om sine følelser, blev han overrasket over sin egen reaktion på gennembruddet.

– Jeg begyndte at grine af vantro. Jeg tror, det var et nervøst grin. Men jeg indså, at man ikke kan kæmpe imod de her følelser, man bliver nødt til at lade dem komme ud, siger han til US Weekly.

– Jeg har været intim med jer begge

Det er også kommet frem, at bacheloren angiveligt har sex med to af deltagerne, men seerne er endnu ikke nået så langt i sæsonen. Dog fortæller Clayton Echard, som endnu ikke har afsløret, hvem han ender sammen med, at han intet fortryder fra programmet.

– Jeg kan ikke sige, at jeg fortryder noget, for hvis jeg havde gjort tingene anderledes, ville det så have været min 100 procent autentiske rejse? Jeg tror, svaret er nej.

I traileren med smugkigget på resten af sæsonen, ses et klip, hvor bacheloren står foran to kvinder og afslører:

– Jeg vil bare gerne fortælle jer, at det, jeg skal til at sige, ikke bliver let at høre. Jeg vil gerne være helt og aldeles ærlig, og jeg ved, det ikke er let at få at vide, men jeg har været intim med jer begge.

Se klippet i videoen herunder. Clayton afslører sin forelskelse og sine intime oplevelser efter 2 minutter og 20 sekunder.

Sponsoreret indhold