Reality 6. januar 2018

Ups! Drag queen viser hele "pakken" i realityshow

Drag queen'en Courtney Act snublede i sin nederdel og viste hele pakken frem på live TV
Foto: All Over Press

Hvad der skulle have været en festlig entré i den britiske version af "Celebrity Big Brother" endte med at blive en pinlig affære.

Drag queen'en Courtney Act skulle være den nyeste beboer i Big Brother-huset, og den farvestrålende karakter gjorde sin entré i en live-udsendelse. 

For rullende kameraer kunne britiske realityfans se Courtney Act snuble i sin lange nederdel, hvilket gjorde, at den faldt af og afslørede, at drag queen'en ikke går med trusser.

Se alle billederne af det pinlige garderobekiks i galleriet nederst på siden. 

På live TV var der udsigt til hele pakken både fortil og bagtil, og man kunne blandt andet se, at Courtney Act havde tapet sine ædlere dele sammen med hudfarvet tape, så der ikke var en bule i nederdelen. 

Courtney Act - hvis rigtige navn er Shane Jenek - fik sit gennembrud i "RuPaul's Drag Race" og skal nu ruske op i tingene i den britiske udgave af "Celebrity Big Brother", og det må man sige, at hun allerede har gjort. 

Artiklen fortsætter under videoen. 

Courtney KNOWS how to make an entrance! @bbuk #CBB

Et opslag delt af Courtney Act (@courtneyact) den

Uheldet var dog ikke værre, end at Courtney Act selv kunne se det komiske i situationen. 

Hun postede et klip, hvor hun panisk løber ned af catwalken og prøver at holde sin nederdel oppe på sin Instagram-profil. 

- Courtney VED, hvordan man gør en entré, skriver hun til klippet.

Ifølge The Sun har det uheldige øjeblik også fået smilene frem hjemme i de britiske stuer. 

- Jeg har bare lyst til at genspille Coutney Acts nederdel-gate entré om og om igen, indtil jeg på et tidspunkt stopper med at grine. SIKKE EN DRONNING, skriver en seer.

- LMAO, hun ved godt nok, hvordan man gør entré. Jeg elsker Courtney, denne serie er måske for en gangs skyld interessant, skriver en anden. 

Se det vilde garderobe-kiks i galleriet: 

Drag queen i garderobekiks

Sponsoreret indhold