Reality7. november 2023

"Døm vores forhold": Nyt realityprogram med TikTok-stjerner har Anna Lin i spidsen

10. november har DR premiere på realitysatsningen "Døm vores forhold", hvor Anna Lin er vært. Med i programmet er flere kendte ansigter
Anna Lin prøver nu kræfter med værtstjansen på et realityprogram. Mon ikke hun også nailer dén?
Anna Lin prøver nu kræfter med værtstjansen på et realityprogram. Mon ikke hun også nailer dén?
 Foto: DR

Forleden afslørede DR "P3 holdet", og nu får endnu et realityprogram fra Statsradiofonien snart premiere.

Det hedder "Døm vores forhold" og har – ligesom "P3 holdet" – et par kendte ansigter blandt deltagerne. Derudover er det ingen ringere end selveste Anna Lin, der er vært for det nye realityprogram.

I "Døm vores forhold" møder vi blandt andre TikTok-parret Mariah Raza og Nannah, også kaldet "hjerteface", og Lucas Christiansen.

I alt fire par flytter i programmet sammen for at blande sig i hinandens parforhold.

Alle parrene kommer ind i realityshowet med en konflikt eller et dilemma, som de gerne vil have hjælp til at løse, og nu skal de bo sammen i otte dage for at blive klogere.

Mariah og Nannah fra "Døm vores forhold" er i forvejen kendte ansigter fra TikTok.
Mariah og Nannah fra "Døm vores forhold" er i forvejen kendte ansigter fra TikTok.
 Foto: Hedda Rysstad

DR skriver:

– Men hvad sker der med parrene, når de andre kommenterer og vurderer deres forhold? Gør det dem klogere, og rykker de tættere sammen? Eller skaber sandheden om forholdet, som de andre ser den, flere konflikter og i sidste ende et brud?

DR har endnu ikke afsløret de resterende tre par, men tidligere "Kender du typen?"-vært Anna Lin bekræfter på sin Instagram-profil, at hun er vært på programmet, og at hun glæder sig til premieren.

Hun har delt nedenstående video fra P3, som givet et indblik i, hvad seerne har i vente.

"Døm vores forhold" har premiere fredag 10. november, hvor de to første afsnit lægges til binge på DRTV klokken seks om morgenen. Derefter udkommer et ugentligt afsnit til og med 24. december.

Sponsoreret indhold