Mudderkamp sender diva i fare

Foto: TV3

Der er mudderkamp på menuen i aftenens afsnit af "Divaer i Junglen", og det betyder, at én af deltagerne skal forlade Ecuador.

Men først skal de ned i mudderet, hvor de skal lede efter diamanter. 

Det ser dog ud til at blive sværere end som så. 

- Jeg bruger arme, barn, fødder og hænder for at søge efter de her diamanter, de gemmer sig bare rigtigt godt, fortæller Rikke i et klip fra aftenens afsnit.

Både mændene og kvinderne har dog svært ved opgaven. 

- Jeg vil gøre alt for at vinde. Det er sindssygt hårdt at gå i det her mudder, det er sindssygt hårdt, fortæller Mogens i aftenens afsnit.

Se klippet fra aftenens program herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Endnu en deltager skal altså forlade "Divaer i junglen" i aften, og det sker med kun en uge til finalen.

Hvem det bliver, kan du se i aften klokken 20.00 på TV3. 

Tidligere i sæsonen har vi måttet sige farvel til Janni Ree, Fie Laursen, Sascha Klæstrup og den mandlige deltager Johnny. 

Sascha Klæstrup måtte forlade junglen, da hun kom til skade med sin iskiasnerve, mens Janni Ree selv valgte at forlade junglen

- Jeg har fortrudt. Big time, fortalte Janni til SE og HØR efter sit exit

Både Fie Laursen og Johnny blev sendt ud af de andre deltagere. I Fies tilfælde var det hendes egen holdkammerat Maja, der gav hende dødsstødet

- Det er egentlig af nogle grunde, man ikke rigtig ser på TV. Fie har det med at brokke sig utroligt meget bagom kameraet, sagde Maja Bebe til SE og HØR om Fie Laursen exit i "Divaer i junglen", da hun havde sendt Fie ud.  

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close