Reality27. maj 2017

Har sat TV på pause: Det laver Sidney Lee i dag

Reality-stjernen Sidney Lee optræder ikke længere på TV, men lever stadig højt på sin succes som reality-stjerne
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sidney_lee_0.jpg
 Foto: All Over Press

Han har medvirket i et utal af reality-programmer, og kan vel bedst betegnes som en af Danmarks mest kendte realitystjerner.

Og selv om det er et godt stykke tid siden, at Sidney Lee sidst medvirkede i et TV-program, lever han stadig højt på den succes, som han har opbygget på TV-skærmen gennem de sidste mange år.

Det fortæller Sidney Lee til Ekstra Bladet:

- Jeg lever af mit navn. På samme måde som man kan komme ud og møde Linse eller Amalie, så kan man også møde Sidney. Det er meget fedt, at man kan leve af det. Det er ligesom Bubber, der også har skabt sig sit eget brand, forklarer han til Ekstra Bladet og tilføjer, at han har valgt at sætte TV-livet på pause, fordi han ikke længere har samme passion for det som for tre-fire år siden.

- Det bliver ikke særligt godt tv, når man ikke rigtig gider og kun gør det for pengene, siger Sidney Lee til Ekstra Bladet.

Sidney Lee har blandt andet medvirket i ”Dagens Mand”, Blod, Sved og Springskaller”, ”Fangerne på Fortet” og ”Divaer i Junglen”. Og så sagde han også ja til at være en del af Go’ morgen Danmarks aprilsnar i 2011. Her fortalte Sidney Lee, at han i virkeligheden slet ikke var den, han udgav sig for at være.

Historien lød: ”I virkeligheden er Sidney Lee en fiktiv person spillet af Michael Brødsgaard. Michael Brødsgaard er psykologistuderende på Aalborg Universitet, og sammen med sine venner besluttede de sig for at lave en karakter for at blive en tv-personlighed i Danmark. Dette blev efter seks år nu afsløret på TV2's Go' Morgen Danmark. Hans mor var ufattelig glad, da hun fik sin søn tilbage, som han var, før han begyndte med dette fupnummer”.

Der var dog tale om en aprilsnar, og siden har Sidney Lee deltaget i endnu flere realityprogrammer.

Sponsoreret indhold