Rachel om "Årgang 0": Det bliver dejligt at få det afsluttet

Det lakker mod enden for dokumentarprogrammet "Årgang 0". Siden 2000 har vi fulgt en gruppe børn, der efterhånden er ved at være voksne, og spørger man en af hovedpersonerne, Rachel, så bliver det godt at få en afslutning på det populære TV-program.

- Det bliver både dejligt at få det afsluttet, og samtidig bliver det også lidt underligt, fordi jeg har jo aldrig været vant til andet end "Årgang 0", siger Rachel til SE og HØR, da vi møder hende til weekendens Reality Awards 2018. 

- Samtidig tror jeg også, det bliver lidt fedt at kunne kigge tilbage på en masse gode ting, der har været sket i "Årgang 0", tilføjer "Årgang 0"-stjernen. 
 
 
Det er med blandede følelser, at Rachel lukker for "Årgang 0"-kapitlet i sit liv. 
 
- Det bliver selvfølgelig et savn. Men det bliver ikke et alt, alt, alt for stort savn, så bliver det, igen, mærkeligt, lyder det fra Rachel. 
 
 
Hendes storebror David har det også blandet med, at "Årgang 0" snart ikke skal fylde så meget i deres families liv. 
 
- På nogle punkter bliver det godt at kunne få lov til at træde lidt ud af det, men vi har aldrig nogensinde prøvet andet, må vi også erkende, lyder det fra David. 
 
- Vi arbejder sammen med nogle rigtig, rigtig søde mennesker i rigtig mange år,og dem kommer vi jo også til at savne. Det er lidt vemodigt også, konkluderer han. 
 
Se hele interviewet med Rachel og David fra "Årgang 0" i videoen øverst i artiklen. 
 
I galleriet kan du se "Årgang 0"-børnene gennem tiden. 
 

Årgang 0 børnene gennem årene

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close