Reality 8. juni 2020

Derfor gik det ikke: Daniel Rosendal og Camilla Thoby er gået fra hinanden

Omkring to måneder varede forholdet mellem "Paradise Hotel"-fyren Daniel Rosendal og "Ex on the Beach"-baben Camilla Thoby. Nu fortæller "Lone Wolf", hvorfor det ikke gik mellem de to
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom formentlig som et chok for de fleste reality-fans, da SE og HØR for to måneder siden kunne afsløre, at Daniel Rosendal og Camilla Thoby var blevet kærester.

Dengang var kærligheden ny og blomstrende mellem "Paradise Hotel"-gutten og "Ex on the Beach"-godten. Nu er den fortid.

Det bekræfter Daniel over for SE og HØR, og han sætter samtidig en masse ord på, hvorfor det ikke gik mellem de to reality-stjerner. Han afslører, at det især var den store distance mellem Ulvens hjemby Horsens og Camillas hjem i Værløse, der gjorde det svært.

- Hovedårsagen er selvfølgelig afstanden. Den var rigtig hård for os begge to og især for mig i starten, når jeg ikke har prøvet det der kæresteri før, siger Daniel til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg skulle vænne mig til at sidde med en smerte, hvor jeg ikke bare lige kunne tage over til hende med det samme, fordi hun boede så langt væk.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup og Søren Lamberth

Daniel og Camilla nåede at være kærester i knap to måneder (Foto: Kaspar Wenstrup og Søren Lamberth)

Samtidig afslører "Paradise Hotel"-fyren, at det ikke kun var afstanden, som gjorde, at forholdet mellem de to realitydeltager ikke holdt.

- Det har været en rutsjebanetur med en masse kærlighed og en masse frustrationer. Jeg er jo ikke vant til at have en kæreste, så der har været nogle episoder, som hun ikke har været tilfreds med, forklarer Daniel og fortsætter:

- Der har jeg det bare sådan, at hun har været nødt til at lære mig, hvordan man har en kæreste. Jeg er jo ikke vant til det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Nent Group/Janus Nielsen

Daniel blev kendt i den seneste sæson af "Paradise Hotel", hvor han markerede sig med sin noget anderledes stil og personlighed (Foto: Nent Group/Janus Nielsen)

To til tango

Daniel fortæller, at det er lidt over en måned sidne, at han og Camilla gik fra hinanden, men at det har været under opsejling af flere omgange.

- Vi var sådan sammen og ikke sammen i en periode, lidt on/off, også ved jeg ikke, om den døde, men der skal to til en tango. Til sidste var den bare ikke lige veje for os begge to, også er der ikke noget at gøre ved det, lyder det fra makkeren fra Horsens.

Camilla var paradisoens første kæreste, siden han var 13. Forholdet har både givet ham blod på ulvetanden til at finde sit næste kærlighedsbytte, men det har også skræmt ham væk fra jagtmarkerne.

- Det var en dejlig følelse, hun gav mig, men det har også været en øjenåbner for mig om, at jeg ikke skal åbne mig op sådan her, for så bliver man bare såret. Og det er jo det, hele det der ”Lone Wolf”-shit handler om, men man er også nødt til at tage chancer her i livet, siger Daniel og uddyber:

- Jeg fortryder ikke, at jeg tog chancen med Camilla, for hun vil altid have en del af mit hjerte, og det fortjener hun også.

Sponsoreret indhold