Øv! Der kommer ikke mere "Say yes to the Dress"

Det er kjoledesigneren Jesper Høvring, der kommer til at styre slagets gang i den danske version af \

Det er kjoledesigneren Jesper Høvring, der kommer til at styre slagets gang i den danske version af "Say Yes to the Dress".

Foto: PR

Er du en af dem, der troligt sad klistret til skærmen, da den danske udgave af "Say yes to the Dress" løb over skærmen i foråret, så er der dårlige nyheder.

Der kommer nemlig ikke flere danske afsnit af den populære realityserie.

Det skriver Realityportalen.dk

– "Say yes to the dress" kommer desværre ikke tilbage. Jeg ville ellers gerne have lavet flere programmer, men sådan skulle det ikke være, fortæller designeren Jesper Høvring til Realityportalen.dk.

Kanal 4 fik ellers hundredevis af ansøgninger, da de afslørede, at der kom en dansk udgave af det amerikanske realityprogram, men det har åbenbart ikke været nok til at kunne forsvare endnu en sæson. 

Jesper Høvring er en af Danmarks mest prominente kjoledesignere, og han har celebre navne som kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller, Andrea Elisabeth Rudolph og Sarah Grünewald på kundelisten. 

- "Say Yes to the Dress" er et virkelig fint og sjovt format, og jeg glæder mig til at møde en masse skønne og forventningsfulde brude fra hele landet. Et bryllup er en fantastisk begivenhed, og næst efter "JA'et" og en dato, så er den perfekte kjole noget af det, de fleste brude går allermest op i. Og ligger utrolig mange følelser i, fortalte Jesper Høvring i forbindelse med premieren på den første sæson.

Den danske udgave af "Say Yes to the Dress" blev optaget i Vejle i butikken Panayotis, der skulle være den danske pendant til Kleinfeld Bridal.

- Det er et kæmpe skulderklap, at "Say Yes to the Dress - Danmark" skal optages hos Panayotis i Vejle. Og vi glæder os helt vildt! Faktisk har vi lige siden 2011 været bidt af programmet. Der var vi nemlig i New York, hvor vi besøgte Kleinfelds, hvor den amerikanske version af formatet bliver optaget, og ejeren gav os den store rundvisning, fortalte butiksejer Michael Panayotis i forbindelse med premieren

Men nu er det altså slut, og gifteklare kvinder må igen finde deres brudekjole på den traditionelle måde og uden et kamerahold. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close