Reality 14. september 2017

'Den store vægtkamp': Henrik knokler, men vægten står stille

Begge finalister i 'Den store vægtkamp' har problemer. Henriks vægt står stille, mens Flemming er på vej tilbage til de gamle, usunde vaner
Foto: TV3

 

I aften er der finale i uge 3 i 'Den store vægtkamp'.

Endnu en gang er to mænd i finalen, lige som det har været tilfældet i de foregående uger, hvor først 46-årige Kjeld og derpå 19-årige Mathias stod tilbage som vindere af 20.000 kroner og vigtigere endnu - en helt ny livsstil.

Aftenens finalister, Flemming på 31 med en startvægt på 115,4 kilo og Henrik på 37 år med en startvægt på 108,6 kilo har de seneste tre måneder skullet kæmpe hjemme hjulpet af deres støtter og med bistand fra Diætisthuset og personlig træner Rune Raahauge.

Den store vægtkamp: - To glas rødvin skader ikke

Og for Henrik, der er i lære som kok og lidt af en livsnyder, har tingene stået lidt i stampe.

Han insisterer på at leve livet, mens han taber sig, og selv om hanikke længere lægger sig i badekarret med en hel flaske champagne, skal der stadig være plads til et glas i ny og næ.

I klippet neden for er Henrik klar til at grille med sin kone og står med et glas rødvin i hånden.   - Nu tænker I nok, kan det gå?, siger Henrik   - Men jeg går ikke ned på livskvalitet på grund af denne livsstilsændring - det kan sagtens kombineres.   - Et enkelt glas, når man skal grille og et enkelt glas bagefter, når man skal charmere konen, det sker der ingenting ved, siger Henrik.   Senere møder vi en lettere frustreret Henrik på vægten i badeværelset.    - Nu har jeg lige været oppe på vægten, og den siger 102,5. Eddermame irriterende, når man føler, at man knokler, og så står vægten bare stille. Men nu er det slut - det kan jeg dælen dulme fortælle jer, siger Henrik   Med finalen tæt på sætter Henrik alt ind på at indhente de overskydende kilo, og han træner på rigtig mande-manér.   Han fylder en trillebør med tungt byggeaffald og løber mens han skubber trillebøren foran sig på gaden, for at forbrænde så mange kalorier som muligt.  

Flemming er træt af sine egne dårlige undskyldninger. (Foto: TV3)
 

  Hos Flemming kører alt heller ikke på skinner, efter at han i de første tre uger brillerede med store vægttab, da han gik 'all in' på den nye livsstil.   I klippet neden for er der både snacks, chokolade, sodavand og slik på bordet.   - Jeg føler, at min indsats godt kunne være lidt bedre. På det sidste har jeg været på vej ind i mine gamle vaner. Jeg har virkelig gjort, hvad jeg kunne for at komme i gang igen, men det er så nemt at falde tilbage i sofaen og ligge og glo fjernsyn - især i den eksamensperiode, som jeg netop har haft, siger Flemming.   - Alle mulige udfordringer der har gjort - Ja, tusind dårlige undskyldninger. Men jeg gider ikke være en dårlig undskyldning, så jeg hiver mig selv op, og så fortsætter jeg det her, siger Flemming der er ved at læse til socialrådgiver.  

Der er ikke meget broccoli i syne her på Flemmings sofabord. (Foto: TV3)

  Sarah-Emilie og Sabine røg ud som de to første i uge 3, men deltagelsen i programmet har gjort dem til veninder, og neden for fortæller de, hvordan de støtter hinanden på vej mod en ny, sundere livsstil.   Emilie havde tabt 11 kilo, da hun mødte frem til finalen og har i dag tabt sige hele 16 kilo. Neden for takker hun for det spark, hun fik ved at være med i programmet.   Finalen sendes torsdag aften klokken 19.00 på TV3.  

Galleri med deltagerne i uge 3:

Den store vægtkamp, Uge 3, september 2017

Sponsoreret indhold