De unge mødre8. oktober 2015

Natascha Lineas i vild forvandling: Se mit nye smil

Natascha Linea har længe været ked af sine tænder. Nu har den unge mor fra Kanal 4-programmet ”De Unge Mødre” så været ved tandlægen – og resultatet er fantastisk.
https://imgix.seoghoer.dk/media/81a9a4330b4d481aa56208abbfbe8cc3.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Natascha Lineas tænder ikke havde det godt. De var misfarvede, og for nyligt fik den unge mor fra Kanal 4-programmet også at vide, at hun havde hele 15 huller i sine skrantende tænder. 20-årige Natascha Linea har længe selv drømt om at få ordnet bisserne, og nu er hendes drøm endelig gået i opfyldelse.
Den unge mor har været hos tandlægen fem gange indtil videre - og tilbragt adskillige timer i tandlægestolen hos Københavns Implantat Center. Ude & Hjemme har været med hele vejen, og ugebladet bringer i denne uge flere billeder af Natascha Lineas nye smil.
https://imgix.seoghoer.dk/20150925_mej7236.jpg
 Morten Mejnecke
Nu har Natascha Linea igen lyst til at smile. Foto: Morten Mejnecke Selvom resultatet allerede er flot, er hun ikke helt færdig endnu. Tandlægen har nemlig vurderet, at Natascha Linea har brug for en del behandlinger for at få det smil, hun drømmer om. Hun har blandt andet fået lavet en bro, der dækker seks tænder i hendes overmund. Derudover skal hun have rettet nogle af sine tænder, og så skal de også bleges. – Jeg har været ked af mine tænder længe. Især når jeg ser mig selv på billeder og i De unge mødre. Der generer det mig rigtig meget, for det er selvfølgelig rigtig irriterende, at jeg ikke har haft et ordentligt smil, siger Natascha Linea til Ude & Hjemme. Hun er ikke et sekund i tvivl om, at forvandlingen vil komme til at påvirke hende positivt: - Jeg tror, jeg bliver en gladere mor og helt klart også en bedre rollemodel for mine børn, siger Natascha Linea, der har datteren Lia på to år og nu er gravid i uge 14. – Jeg bliver meget mere glad, for nu har jeg et pænere smil. Det vil også komme til at påvirke mig ubevidst. Nu kan jeg smile til folk uden at spekulere på, hvad de måske tænker om mig, tilføjer hun til Ude & Hjemme. Natascha Lineas dårlige tænder skyldes ikke kun, at den unge mor har været lidt for dårlig til at børste dem. Natascha Linea er nemlig født uden den beskyttende emalje om tænderne, ligesom hun som barn også fik medicin mod bronkitis, som misfarvede hendes tænder. Og som om, at det ikke var nok, var Natascha Linea også involveret i en trafikulykke som barn, hvor hun mistede en fortand. Selvom tandlægen dengang forsøgte at fikse det, blev resultatet aldrig rigtig behageligt for det. Men nu er der altså ved at komme helt styr på tænderne. Nu skal hun fremadrettet bruge en bøjle 20 timer i døgnet for at rette sine tænder. Og så skal hun selvfølgelig huske at bruge tandbørsten mindst to gange om dagen. Se alle billederne af Natascha Lineas vilde forvandling her.

Sponsoreret indhold