De unge mødre16. august 2018

Sådan går Natascha Lineas graviditet

Natascha Linea er gravid med sit tredje barn, nu fortæller hun, hvordan det går med graviditeten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha-linea-12012018.jpg
 Foto: Aller Media

Natascha Linea er lige nu gravid med sit tredje barn, nu fortæller hun, hvordan det går med graviditeten.

Det gør hun i et nyt blogindlæg.

- Min graviditet går vildt godt jeg har næsten ikke ondt, men mit dårlige knæ driller en gang imellem, men ellers har jeg det virkelig godt, skriver Natascha Linea på bloggen.

Her fortæller hun også, at den seneste scanning gik godt.

- Efter en vellykket scanning hvor de fandt et lille hjerte, som slog rigtig godt 10 fingre, 2 arme, 2 ben og 9 tæer(måske den 10 gemte sig), så har jeg lige behov for at dele hvor glad og lykkelig jeg er, og hvor heldig jeg er at få 3 sunde velskabte og helt raske børn, skriver Natascha Linea.

I blogindlægget kommer hun også ind på, at hun sammen med kæresten er ved at finde ud af, hvad den kommende søn skal hedde.

Hun er dog ikke helt klar til at afslører navnet, men løfter sløret for, at sønnen kommer til at have fem navne.

Det var tilbage i maj, at Natascha Linea afslørede, at der var endnu et barn på vej.

Dengang var hun blot seks uger henne i sin graviditet.

Selvom det var tidligt i graviditeten, så valgte "De unge mødre"-stjernen at fortælle om den, da der florerede flere rygter på de sociale medier.

- En af grundene til, at jeg går ud og siger det nu, det er, at folk blev rimelig meget syge i hovedet for at finde ud af, om jeg var gravid eller ej. Folk ringede til mig og udgav sig for at være et medie og håbede på, at jeg så fortalte, at jeg var gravid. Der gik rygter om, at jeg var blevet insemineret med to donoræg. Slap af! Så nu måtte jeg nok hellere bare fortælle, hvad der er op og ned, fortalte Natascha Linea til SE og HØR. Natascha Linea har i forvejen børnene Novah og Lia. Du kan se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

null
null

Sponsoreret indhold