Natasja fra "De unge mødre": Nu mor til fire

Natasja og Daniel har på få år fået fire børn

Natasja og Daniel har på få år fået fire børn

Foto: Lars HornSidst vi så Natasja Brämer Tulstrup Holm i "De unge mødre" drømte hun om, at det var en pige der lå i hendes mave, I forvejen havde hun nemlig Lukas på To et halvt år. Den drøm gik i opfyldelse, og mere til.

For i maven lå en lille pige, den i dag tre årige Mathilde. På den måde blev Lukas, der i dag er 6 år storebror. Hende og manden Daniel har ikke ligget på den lade side.

Line fra "De unge mødre": Min søn var tæt på at dø

For der er kommet yderligere to børn til, Markus på to år og lille Lærke på bare ni måneder. Og det er rigeligt:

- Det er jo nogle fantastiske børn vi har, men vi vil også gerne stoppe, mens legen stadig er god, siger den nu 23-årige mor til Udeoghjemme.

Parret har haft tid til lidt andet end at lave og passe børn. De er nemlig blevet gift:

Se også alle billederne og læs om Natascha Lineas reaktion, da hun endelig fik lille Lia hjem i lørdags på udeoghjemme.dk

- Ja, han var nede på knæ, og vi blev gift "7-9-13". Det var rigtig romantisk, fortæller Natasja, der er flyttet fra Hobro til en lille by nær Løkken i Nordjylland.

Efter at Natasja og Daniel viste deres liv frem i "De unge mødre" fik de flere negative kommentarer omkring sønnen Lukas. Ofte fremstod han ustyrlig og uopdragen, hvilket dengang gjorde den unge mor ked af det. Men i dag har Natasja fået en forklaring på sønnens til tider voldsomme opførsel.

Natascha Linea får sin baby hjem

- Vi fik udredt Lukas, og det viste sig, at han havde ADHD. Så det var faktisk en lettelse, da vi endelig fik en diagnose på ham. I dag får han medicin, men han har meget brug for strukturerede rammer og ro, forklarer Natasja.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close