De unge mødre 8. november 2021

Natascha Linea fik dårligt selvværd: "De unge mødre" ændrede alt

Trofaste ”De unge mødre”-fans kan stensikkert huske Natascha Linea, der som 17-årig blev en del af det populære realityprogram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var sammen med nu ekskæresten Bent og datteren Lia, at seere af realityhittet ”De unge mødre” i 2013 i første omgang stiftede bekendtskab med Natascha Linea.

Men tiden i ”De unge mødre” var ikke altid lutter lykke. Seerne kunne naturligvis følge med i det unge pars op- og nedture. Men særligt Natascha Lineas syn på sig selv ændrede sig efter tiden i det populære program.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Aller Media DK

Foto: Aller Media DK

Det afslører hun i et indlæg på sin blog, hvor hun sætter ord på, hvordan ”De unge mødre” påvirkede hende negativt.

Hun beskriver, hvordan hun i tiden sin deltagelse i "De unge mødre" var ganske tilfreds med sit udseende.

Men det gode selvværd varede således ikke ved for Natascha Linea, der i den grad blev påvirket af andres meninger:

- Men tiderne og tingene ændrede sig markant, da jeg tonede frem på skærmen i forbindelse med “De unge mødre”. Havde aldrig nogensinde troet, det ville blive det, der kom så meget fokus på, men måtte hurtigt indse, hvor overfladiske og perfekt folk mener, man skal være, og hvor grove folk kan være på de sociale medier, skriver Natascha Linea, der i dag er mor til tre, videre i indlægget og refererer således til, at folk begyndte at kommentere negativt på hendes udseende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: All Over

Bent og Natascha Linea, da de stadig dannede par. Her sammen med datteren Lia. Foto: All Over

Den tidligere realitypersonlighed forklarer, at hun fik det dårligt over sit eget spejlbillede, og at hun drømte om at få ordnet både tænder, bryster, numse, læber og andre ting, der således skulle ændre hendes udseende.

Og det er særligt presset fra medierne og befolkningen, som Natascha Linea mener har haft en påvirkning på hendes ændrede selvværd:

- Jeg syntes i dag, det er så sørgeligt, at jeg i omkring 7 år har gået og været ked af noget, som jeg aldrig før har været ked af, jeg har gået og været flov over min krop og ikke gået i det tøj, jeg ønsker, blot fordi jeg følte mig presset til at leve op til nogle forventninger, som jeg følte jeg blev nødt til, nu hvor jeg var en influencer, lyder det fra den 26-årige mor, der heldigvis har det bedre med sig selv i dag.

- Jeg elsker min krop og mit udseende – også selvom jeg har små bryster, ingen røv og skæve tænder, men det er sådan, jeg ser ud! Og jeg er tilfreds med det!, lyder det afslutningsvis fra Natascha Linea.

Du kan læse hele Natascha Lineas blogindlæg her.

Sponsoreret indhold