Natascha Linea er mor til to: Jeg kunne sagens nuppe en mere

Natascha Linea er mor til to - men det er slet ikke hårdt, siger den unge mor.

Natascha Linea er mor til to - men det er slet ikke hårdt, siger den unge mor.

Foto: Kaspar Wenstrup

Det er under en måned siden, at Natascha Linea fra ’De Unge Mødre’ blev alenemor til to. 21. marts fødte hun således en lille velskabt søn ved navn Novah.

Men selv om hun nu er mor til to og alene med al arbejdet, klager Natascha Linea sig bestemt ikke. Faktisk synes hun ikke, at det er særlig hårdt at blive mor til endnu en lille purk. Hun mener nemlig, at hun er blevet mere moden og hviler mere i sig selv.

Det fortæller Natascha Linea i et interview med Realityportalen.dk.

– Jeg synes slet ikke, det hårdt at være alenemor til to. Jeg kunne sagens nuppe en mere, fortæller Natascha Linea, som ikke får andet end ros af sin sundhedsplejerske, og det betyder meget for hende.

Natascha Linea fødte lille Novah ved en hjemmefødsel 21. marts. Hendes andet barn – datteren Lia på 2,5 år – var også hjemme under fødslen, men sov fra hele postyret.

Og storesøster har i den grad taget godt imod sin lillebror – faktisk meget bedre end den unge mor havde turdet håbe på.

– Lia elsker at være storesøster, og hun er så stolt af ham, kan man se. Hun kysser og krammer ham hele tiden, og hun vil hjælpe til med bleskift og flaske.  Nogle gange må jeg fortælle hende, at nu skal lillebror altså sove. For hun vil holde ham og nusse ham hele tiden, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close