De unge mødre10. november 2015

Puk om datter: - Jeg er bange for, at hun skal dø fra mig

For syv år siden mistede ”De Unge Mødre”-Puk sin datter Malou. Nu frygter den unge mor, at det samme skal ske for hendes nye baby. Derfor tilbringer hun al den tid, hun kan, sammen med sin lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20130318_wen_-_sbs_15.jpg
 Kaspar Wenstrup

For syv år siden gennemlevede Puk Rebecza enhver forælders værste mareridt. Hendes lille datter Malou nåede aldrig at se dagens lys – hun døde få dage før sin fødsel i juli 2008.

Nu frygter den unge mor så, at det samme skal ske for sin lille prinsesse Isabella, der kom til verden i slutningen af september.

- Der er ingen tvivl om at jeg er bange for (de ord der ikke kommer ud af min mund) -At hun skal dø fra mig. At hun forlader mig er jeg SÅ bange for, og jeg gør alt for jeg konstant skal være sammen med hende for HVIS hun skulle rejse fra mig så har JEG været ved hende i mens, og jeg har haft alt min tid med hende, skriver den unge mor på sin blog.

Hun fortæller, at hun flere gange er blevet spurgt, om ”det ikke er vidunderligt at få den pige, du altid har drømt om”, og om det ikke er skønt, at ”få sådan en pige, når du ikke fik Malou med hjem”.

Men sådanne kommentarer har kun gjort ondt.

- Der er ingen tvivl om at Isabella har udfyldt et tomrum i mit hjerte. Isabella er ikke en erstatning for Malou og hun – eller nogen anden vil ALDRIG kunne tage Malous plads i mit hjerte og mit liv, skriver Puk på sin blog og tilføjer:

- Jeg er verdens lykkeligs mor til 4 børn. 3 i den her verden og 1 der er i vores hjerter.

Lille Isabella kom til verden ved et planlagt kejsersnit 30. september. Foruden Isabella har den unge mor også sønnerne Malick og Liam. Lille Malou ligger i dag begravet på Fanø.

Sponsoreret indhold