De unge mødre 17. august 2021

Efter vild voldtægtsbesked: Nu taler Natascha Lineas mand ud

En række uhyggelige screenshots af beskeder med frygtelige beskrivelser af en gruppevoldtægt skulle eftersignende være sendt af Natascha Lineas mand. Men sådan er det slet ikke, fortæller han
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Opdateret klokken 21.56:
SE og HØR har inden artiklens publicering forsøgt at komme i kontakt med Natascha Linea - dog uden held.

Efterfølgende er hun vendt tilbage og afviser alle anklager.

I løbet af de seneste uger har der i den grad været fokus på den tidligere ”De Unge Mødre”-deltager, Natascha Linea, og hendes mand Matias Jensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 11. december sidste år blev Natascha Linea gift med Matias, der er far til hendes mellemste barn Novah.

Natascha Linea på sin bryllupsdag:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Men nu, præcis otte måneder senere, afslører Natascha Linea, at hun har gjort forholdet forbi:

- Jeg har valgt at forlade min mand den 11/8-2021 – præcis otte måneder efter vores bryllup, lød det blandt andet i et nu slettet opslag på Facebook i weekenden.

Den tidligere realitypersonlighed skriver desuden i opslaget, at hun på nuværende tidspunkt ikke ønsker at uddybe, hvorfor hun har forladt Matias.

Det er dog ikke kun parrets otte måneder lange ægteskab, der interesserer folk på internettet. Også en række screenshots af noget, der blandt andet omhandler en gruppevoldtægt, som Matias angiveligt skulle have taget del i, florerer på flere sociale medier.

Men selv om beskederne er sendt fra Matias’ Facebook-profil, er det slet ikke ham, der har skrevet dem, fortæller han til SE og HØR:

- Det er ikke beskeder, jeg har skrevet, det er beskeder, hun (Natascha Linea, red.) selv har skrevet, forklarer Matias.

Ifølge Matias’ forklaring er beskederne, som beskriver, hvordan han og en gruppe venner angiveligt skulle have voldtaget en pige, sendt, mens han og "De Unge Mødre"-hustruen har haft et af deres mange skænderier.

- Vi er gift, jeg har ikke noget at skjule – selvfølgelig må Natascha gå ind på min Facebook-profil og kigge, hvis det er det, hun har behov for, fortæller han om årsagen til, at Natascha Linea overhovedet har haft adgang til hans private Facebook-profil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Foto: Thomas Laursen

Matias kan dog ikke umiddelbart forklare, hvorfor Natascha Linea i første omgang overhovedet har valgt at sende beskederne:

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg det faktisk ikke.

- Det er ikke mig, der har skrevet de beskeder, fastslår han.

Natascha Linea har ikke lyst til at tale med SE og HØR om sagen. Dog skriver hun, at det ikke passer, når Matias siger, at det er hende, der står bag de grusomme beskeder.

Hun har desuden tidligere i et opslag på Facebook blandt andet skrevet, at "det kan ikke være ham (Matias, red.), der har skrevet dem.

Hun ved dog ikke, hvem afsenderen så er.

Natascha Linea er mor til Lia, som hun har med Bent, Novah, som hun har med Matias, og Miso, som hun fik med David. 

Indtil for en måned siden boede hun, Matias og de tre børn sammen. I forbindelse med bruddet er Matias nu flyttet fra familien.

Sponsoreret indhold